Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Olur hatta u3 özelliğini de telefonun bir tarafına eklersin hafıza kartını da ram olarak görür sen de 50 tane programı aynı anda açarsın bana mısın demez.

YAW hadi oldu diyelim N'apacaan ki ???

HaqperesT

HaqperesT

Üye
skype, nimbuzz programları var ne kadara konuşturuyorlar bilgim yok ama telekomdan alamazsın.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu sorun telefon kullanıcıların ortak sorunu sayılır.Ekran kırıldığı zaman cep telefonunun ekranını bilgisayara aktaracak program var mı? Aktardık diyelim cep telefonunu bilgisayara göme bilir miyiz? Her zaman bağlamayla uğraşmak sıkıcı olur.Telefon gömme programı varsa link atar mısınız? Not: s60v3 e uyumlu olsun.

y n s c n

y n s c n

Üye
Sanırım ben bu adamı anladım. Telefonunu bilgisayardan kontrol etmek istiyor.. S60^3 için onscreen uygulaması varmı bilmiyorum fakat benim optimus black'te var. Su an telefonumu bilgisayarımdan kontrol ediyorum :pro:

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bildiğiniz üzere leptopların wirelessi daha uzak mesafelere ulaşabiliyor.Benim sorum cep telefonundan bilgisayarın wirelessine bağlanıp bilgisayarın wirelessinden internet çekebilir miyim? Programı varsa linkini verebilir misiniz? Not: Program s60v3 e uyumlu olursa sevinirim.

h716043

h716043

Üye
olur diğer internet bölümüne bak

BrainFree

BrainFree

Üye
Bu forumda (gerl sayfalara bak) connectify diye bi konu görürsün. İşte onla yapılıyor. Tam tersini yapmak istersen (telefondaki şebeke bağlantısını -eğer wifi özelliği varsa- telefondan wifi olarak yayın yapmak için) de joikuspot var.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bu sıkıntılı sesi kapatmak mümkün mü?

BrainFree

BrainFree

Üye
Artık senin konularınla forumca llgilenmeyeceğiz.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Ben Aykut.Tanışalım aramızdaki sorunu çözelim.

h716043

h716043

Üye
ilyas ben

Metin MF

Metin MF

Üye
ben de metin :)

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Güzel güzel bakalım daha kaç ukala çıkacak.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Ben Uğur bi sorun mu var? :seytan6:

nokia13

Üye
uğur gardaş :D

BrainFree

BrainFree

Üye
Ben AHMET. CEDDİM OSMANLI, ATAM ATATÜRK! NE VAR! SAÇMALAYAN ADAM SEN MİSİN

Üst Alt