Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cep telefonları bildiğiniz gibi zarif ve küçük ama ev telefonları hem sabit hemde kaba sabit olmayanlarıda anca 100 metre çekiyor.Benim sorum ev telefonu tarifesiyle cep telefonundan konuşabilir miyiz? Telekoma gitsem s60v3 için olan programı bedavaya verirler mi?

xinanux

Üye
nur isimli moderatör............

h716043

h716043

Üye
telekoma git olursa bizede soyle

BrainFree

BrainFree

Üye
Wirofon var o da iPhone için. Senin bu konuları açmadaki amacın ne?

BrainFree

BrainFree

Üye
Sonet kardeşim gıdıkla da gülelim ya..

----------Eklendi @ 23:37:11 ---------- Yazıldı @ 23:36:23 ----------

Bi de sen ne zaman bırakacan böyle konular açmayı? Söyle de biz de o tarihe kadar kendimizi banlayalım :)

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yurt dışından a5 işlemci ile yonga setini getirtip evde parçalarıni monte etsek internettende ios5 i yüklesek sizce daha hesaplı olmaz mı?

devran_34

devran_34

Üye
hım şimdi çok iyi bir soru sormuş arkadaşımız

evet kimse cevap vermeiş ben yardımcı olayım :ehe

arkadaşım TÜRKİYEye 9. dünyanın en uzun en güzel boğaz körfez köprüsü yapılınca bu dediğinde olacak

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
devran_34

devran_34

Üye
arkadaşım millat önce kalan atalarımız bize hediye verdiği yönlendirmeler var onlardan dene sen evden arasınlar sen parazitle bağlan konuş :ehe

yalnız neden böyle çok güzel sorular soruyorsun anlamadım ?

• Beğen

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yurt dışından a5 işlemci
ile yonga setini getirtip evde
parçalarıni monte etsek
internettende ios5 i yüklesek sizce yeni bir iphone almaktan
daha hesaplı olmaz mı?

SHS

SHS

Üye
ilginç bir zekanın ürünleri olan konulardan biri daha..

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
YAW işte bıuna gülünür :zuhaha:

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
Teli pc ye bağladıktan sonra pc nin kasayı yan çevir. :D

Hacı yan çevirince RAM'dan yer bu zımbırtı, bence takla atıp havada asılı kalsın belkim az biraz artar :aha:

----------Eklendi @ 00:28:57 ---------- Yazıldı @ 00:24:27 ----------

galiba tel ile pcyi harmanlayıp bi cihaz üretecek galiba

Onu bunu bilmem ama bu gidişle elinde ne Tel nede PC kalacak, allah işini RAST getirsin kardeş teeeee, her bi şeyin ölçüsü var Beaaaa, bence azıcık gitde Fandroid'çilere takıl :ah derim ...

• Beğen
fullwar

fullwar

Üye
:hmmm

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
Sevdim ben Aykut'u :D

Symbianist

Symbianist

Üye
Olur hatta u3 özelliğini de telefonun bir tarafına eklersin hafıza kartını da ram olarak görür sen de 50 tane programı aynı anda açarsın bana mısın demez.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
fullwar

fullwar

Üye
Sevdim ben Aykut'u :D

Zamanla alışılır. Hepimiz kendimizi çok şey biliyor zannetmeyelim. Bizde yazdık zamanında. Aramıza yeni katılanlara yardımcı olalım. Forum daha güzel bir yer olsun.

Symbianist

Symbianist

Üye
yok ama bence daga geçiyor bizle. yoksa yardımcı oluruz tabi her zaman ama bu iş biraz başka gibi geldi bana. konuyu açıp bırakıyor takmıyor bile yorumları. Allah aşkına bilgisayara u3 flash bellek takıp ram arttırma yöntemini bilen biri sence bu sorduklarının olmayacağını bilmiyor mudur? aksiyon arıyor gibi geldi bu arkadaş bana :)

----------Eklendi @ 01:05:37 ---------- Yazıldı @ 01:04:37 ----------

Zamanla alışılır. Hepimiz kendimizi çok şey biliyor zannetmeyelim. Bizde yazdık zamanında. Aramıza yeni katılanlara yardımcı olalım. Forum daha güzel bir yer olsun.

yok ama bence daga geçiyor bizle. yoksa yardımcı oluruz tabi her zaman ama bu iş biraz başka gibi geldi bana. konuyu açıp bırakıyor takmıyor bile yorumları. Allah aşkına bilgisayara u3 flash bellek takıp ram arttırma yöntemini bilen biri sence bu sorduklarının olmayacağını bilmiyor mudur? aksiyon arıyor gibi geldi bu arkadaş bana :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601
fullwar

fullwar

Üye

Amacını bilemem. Dediğim gibi zamanla alışır.

serinaga

serinaga

Üye
O zaman AYKUT kardiş hele bi kendini tanıtıver daa ... Hatta istersen bi konu daha aç ama gözünü seviyim akıllı uslu olsun hemi ???

Symbianist

Symbianist

Üye
inşallah

Üst Alt