Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

BrainFree

BrainFree

Üye
Bilgisayarda olanlar, avatarıma bakın ne anlayacaksınız :)

BrainFree

BrainFree

Üye
İlk kez İmkansız olmayan bişey sormuşsun. Ama windows 7 de oluyor sadece. Win7 ysen anlatıyım.

mstf_l

mstf_l

Üye
gecmis olsun kardesim o vahim kaza ne zaman oldu

Symbianist

Symbianist

Üye
Daha neler göreceğiz bakalım

BrainFree

BrainFree

Üye
ReadyBoost sayesinde USB nin boş kısmını ram oalarak kullanabillrsin :oke:

BrainFree

BrainFree

Üye

Ram demiyor islemci

İşlemci işi donanımsal. Profesyonel işi olur bide telefondan vazgeçmen lazım. Kısacası yine imkansız ama readyboost etkiliyor. İki işlemci olmuyor blldiğim kadarıyla.

----------Eklendi @ 22:48:00 ---------- Yazıldı @ 22:46:10 ----------

ReadyBoost ben kullanıyorum netbooktan 1.66 ghz işlemci var readyboostla ram temizleniyo. Gta san andreas a mod yapınca kasmıyo mesela kartal yükledim acayip gerçekçi oldu. Mod işini 2 senedir yapıyorum Hız konusunda da ReadyBoost un çok ekmeğini yedik 2 senede :ehe

h716043

h716043

Üye
2 işlemci olur tabiki profesyonel olanlar bilir

mstf_l

mstf_l

Üye
oluyor ama telefonla zor ama cift veya daha fazla cpu destekleyen anakartlar var ama telefonla olmaz kabloyla baglanan islemci mi olur zaten :D

h716043

h716043

Üye
telefonda olmaz ya zaten o telefon işlemci değil dediğim gibi arkadaşın hayal gücü geniş

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefondan internete girerken yüksek mb li sitelere girerken hafıza yetersiz gibi bir yazı çıkıyor.Benim sorum telefonu bilgisayara bağlayıp bilgisayarın ramini telefonun ramiymiş gibi gösterebilir miyiz? Programı varsa linkini atar mısınız?

xinanux

Üye
bunu biri seçmece mi gönderdi bu bölüme

• Beğen
Tepkiler: FirstClasss
h716043

h716043

Üye
ben gönderdim :D

BrainFree

BrainFree

Üye
Ya arkadaşım ready boost dedim o da bilgisayar işi. Telefonun ramini artıran programlar da kendişi yük olmaktan ötye gidemiyor. C den cache klas,rünü xplore ile sil ve yeniden dene. önbellek dolmuş olabilir.

h716043

h716043

Üye
galiba tel ile pcyi harmanlayıp bi cihaz üretecek galiba

• Beğen
Tepkiler: FirstClasss
mstf_l

mstf_l

Üye
olabilir

soner98

Üye