Aykut'un Dünyası

PriZm

Üye
Haha konulara bak

en çok cep telefonunu bilgisayarın güç kaynağı yapma konusuna koptum

.eRCaN.

Üye
Yazmış olduğun mesajlara bakıyorum da;

Arkadaşlar biliyorsunuz android beş para etmez.Benim sorum buna s60v3 yüklenebilir mi? Programı varsa link atabilir misiniz?

[h=3]Iphone 3GS yi Iphone 4S Yapma[/h]
Arkadaşlar yurt dışından a5 işlemci
ile yonga setini getirtip evde
parçalarıni monte etsek
internettende ios5 i yüklesek sizce
daha hesaplı olmaz mı?​

Biliyorsunuz cep telefonlarının pil güçleri fazlasıyla arttı.Malum herhangi bir yazı yazıyorsak elektrik gidince veriyi kaybediyoruz.Elektrik kesilmesine karşı elektrikler kesildiği anda usbden bağlı...

Anna yı belle yi boşver de ne zaman s60v3 için android çıkacak onu söyle.

Nokia 3310 çift çekirdek 1ghz

Zamanını boşa harcıyorsun arkadaş, bu tür şeyler yazacağına bir kaç kitap okusan biraz kültür sahibi olurdun en azından.

Tepkiler: Silinen Üye 2502601

PriZm

Üye
ya adam bizle ***** geçio işte anlayın

Akıllıca düşünürsek imkansız senin bilgisayarın sadece kasası 220V enerji alıyor ve telefonun kullandığı enerji ise 3.7 V hiç olur gibi gözüküyormu

1. Si aykut notebook, tan bahsetmiş.
2. Si masaüstü bilgisayarların girişi 220v'dir çalışma tüketimi 12v

Peocawe

Üye
Abi şunu uzaklaştırın forumdan ya ciddiyim.

Tepkiler: MertcaN9

PriZm

Üye
PUHAHHAHA

GTA 4 haa?

----------Eklendi @ 17:02:12 ---------- Yazıldı @ 17:00:17 ----------

Hava atmak gibi olmasın ama,

Phenom x4 955 4 Ghz
4 Gb 1333 Ram
Ati HD 5670
1 TB Western Harddisk

bu sistem Gta 4 te son ayarlarda felaket zorlanıyor bu adam ise

anladığım kadarıyla. bunu programla değil ama basit bir kaç yöntemle halledebilirsin.işe yaramayan kumandalı kulaklık bul. Daha sonra (sanırım bu) bir müzik çaların hoparlör kablosunu kesmeden sıyır.daha sonra kumandalı kulaklığın hoparlör bölümünü sıyır.uçlarını bağla. Tabiiki hoparlörlerde güç olması lazım.telefon geldiğinde cevap verirsin ve telefonu eline almadan oturdugun yerden konuşabilsin.bu arada kulaklık telefona takılı olacak.bunu bluetooth kulaklıkla dahada güzel olur.

mstf_l

Üye
adam uctu ben bi s60v3 te takılıyor sanıyordum simdi iphone android falan da dadanmıs bunu yuzunden bizim bikac arkadasta ban yedi dikkat edin arada lavuk falan der cevap vermeyin

----------Eklendi @ 17:10:43 ---------- Yazıldı @ 17:09:08 ----------

bi konusu daha vardı ekran kırlırsa telefonu bilgisayarda nasıl kullanırız diye bulamadım simdi silinmis heralde

PriZm

Üye

sen baya tanıyon bu arkadaşı

kesinlikle bu normal değil. androdi bende sevmiyorum ama "biliyorsunuz android beş para etmez" diyerek başlayamadım hiçbir mesajıma bence bu arkadaş takibe alınsın çünkü telefonla uğraşmadığı kesin. başka bişeyle uraşıyor ve çaktırmadan bazı konularda yardım alıyor gibi. mesela zaman makinası üzerinde çalışıyor olabilir. iyi güldüm ama saolsun.

Link :

Mobilator

Emekli Yönetici
kasa yapıları bile farklı en başta...

Revengeful

Emekli Yönetici
Adam sorduğuna pişman oldu

a5 işlemciyi nerden bulacanda monte edicen 3gs ile 4s arasında ne fark varki zaten

----------Eklendi @ 17:34:28 ---------- Yazıldı @ 17:31:54 ----------

arkadaş iphone 3gs lerin 4s radyo cep telefonu hoparlörü yapıldığı yerde çok takılmış herhalde

@SiyahTerapi masaüstü bilgisayarlarda da durum aynı merak etme drumları aynı notebook ve masaüstüler , sadece masaüstü fazladan güç harcıyor monitöre felan

guero38

Üye
adama kızmaya gerek yok bi fikir attı olur olmaz ama kanattimce olmaz çünkü çift çekirdek A5 acaba 3GS in anakartına oturacakmı.uyumlumu

Aklıma bişey geldi yıllar önce mahallede sega atarisi olan arkadaşımdan sega kasetini alıp normal atari slotuna yerleştirmiştim ve sonuçta atari ısınmaktan slot yanmıştı kasette bozulmuştu hey gidi günler

biri şunu engellesin ya +6 yaş burası