Aykut Site Açmış :o

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
random1

random1

Üye
sitedeki yazıları harika :kop:

aykut831' Alıntı:
Herkes benle dalga geçiyor çokta umrumda sanki. Hatta daha fazla umrumda olmaması için S60v3 uygulaması arıyorum.

:kop::kop::kop:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aykuta bir soru sordum bakalım cevap gelecek mi

sorum şu :
Aykut gözüm seni takip etmek için siteni ekledim sık kullanılanlara. Arada sırada yazarım artık sana.

Birde aklımda iken malum yaz geldi. Telefonum 5800 buna klima programı arıyorum. Yaz aylarında serinlemek için. Acaba sende cep telefonunu klima yapma programı var mi :)

pelın_

aykut kim ya

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

sorum şu :
Aykut gözüm seni takip etmek için siteni ekledim sık kullanılanlara. Arada sırada yazarım artık sana.

Birde aklımda iken malum yaz geldi. Telefonum 5800 buna klima programı arıyorum. Yaz aylarında serinlemek için. Acaba sende cep telefonunu klima yapma programı var mi :)

:kop:

Aykut'un cevabı: Abi bende arıyorum o programı daha bulamadım :kop2:

joker.lg

joker.lg

Üye

sorum şu :

ah ismail abi yerdeyim simdi kalp krizi geçirecem yemin ediyorum iste gereksizlerde olma sebebim :ehe :kop2:

Otroligt

Otroligt

Üye
Siteyi takibe aldım çok eğlenceli geçer zaman aykutla :D :D :kop2:

- - - Eklendi - - -

[h=2]aykut831 hakkında[/h]Adım Aykut. S60v3'e Android ve iOS yükledim. E72'yi çay altlığı yaptım vb. işlerde bana ait.

:kop2:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
aykut daha online olmamış olsa mesajı onaylardi. [Yada onaylamazdi.] Kesinlikle takip edeceğim. Şantiyede koğuş sıcak çekilmiyor yeminle. Belki aykuta dua ederiz arkadaşlarla ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Aykut maşallah kurtarıcı gibi :kop:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Ben hala şoktayım :D

hidayet02

hidayet02

Üye
Aykuttan Cevap:

aykut831 on Haziran 16, 2012, 10:53 am said:

Tamam. Size göre saçmalamaya devam etsemde ben yeni icatlar bulacağım.

:D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
:D harbi napıcak acaba bu adam.

hidayet02

hidayet02

Üye

sorum şu :

Sanada Cevap Yazmış:)

Birisi bana soru sormuşbulamıyorum.

MaxiCep’te konum açılmış ogzhnoTr hemen bulmuş siteyi.
Sevdim arkadaşı neyse umrumda değil. Gördüğüme göre İsmail banaAykuta bir soru sordum bakalım cevapgelecekmi

sorum şu :

Aykutgözümsenitakipetmek için siteni ekledimsıkkullanılanlara. Arada sıradayazarımartık sana.Birde aklımda iken malum yaz geldi. Telefonum 5800 buna klima programı arıyorum. Yaz aylarında serinlemek için. Acaba sende cep telefonunu klima yapma programı var mi
Aykut'tan Cevap;

Yaz kardeşim yaz. Sorun yok benim için. Cevaplarım sıkılmam.5800′ın ram ve cpu’su berbat olduğu için klima yaparsak buzullara gönder orayı eritir. Kısaca olmaz. Ama telefonu söküp 1TB ram 1Thz cpu takarsan Afrika’yı buz şehri yapabilirsin.

Aykut'tan Alıntıdır...:D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Anaaa ismim geçmiş :oha: ünlü oldum :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu Aykut birine benziyor..

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Kim ?

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
hadi bakalim artist oldun. Aykut gibileri vatana lazim. Vatana millete hayirli ugurlu olsun. :zuhaha:
Artiz mi ? Artiz amcam hemen cevap versin
indir izle : http://Tubidy.mobi/watch/ddVQV71Npb6qlegDp7R0UA_3D_3D/3gp-mobile/fs

- - - Eklendi - - -

Aykuta cevap yazdım. Bu kez gitti yazdığım :)

Cevap için teşekkürler aykut’cum 100watt ampul gücünde aydınlattın ortalığı

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye

Artiz mi ? Artiz amcam hemen cevap versin
indir izle : http://Tubidy.mobi/watch/ddVQV71Npb6qlegDp7R0UA_3D_3D/3gp-mobile/fs

- - - Eklendi - - -

Aykuta cevap yazdım. Bu kez gitti yazdığım :)

Cevap için teşekkürler aykut’cum 100watt ampul gücünde aydınlattın ortalığı

aykutla fazla ugrasma. Ondan sana birseyler bulasir. Dikkatli ol.:zuhaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt