Aykut Kocaman'ın istifasını Yıldırım reddetti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
Aykut Kocaman'ın istifasını Yıldırım reddetti

Fenerbahçe taraftarları, Kasımpaşa maçının son 15 dakikasında “Aykut Kocaman istifa” tezahüratları yaptı. Teknik Direktör Aykut Kocaman, karşılaşma sonrasında hem yayıncı kuruluşun canlı yayınına hem de basın toplantısına katılmadı. Yerine antrenör İsmail Kartal soruları cevapladı. Maç sonrasında Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Ali Yıldırım soyunma odasına gelerek yaklaşık 1 saat 15 dakika boyunca Aykut Kocaman ve futbolcularla acil durum toplantısı yaptı. Uzun süren toplantı sonunda açıklama yapan kaleci Volkan Demirel "Önümüzdeki 2 önemli maçı mutlaka kazanmalıyız" diyerek Aykut Kocaman'ın şimdi görevinden ayrılmayacağını ima etti.





Sarı-lacivertli takımın geçen hafta sahasında Trabzonspor ile 0-0 berabere kalmasından sonra bu hafta da Kasımpaşa karşısındaki mağlubiyet nedeniyle taraftarlar adeta çılgına döndü.
Ev sahibi takımın ilk golünden sonra “Aykut Kocaman istifa” tezahüratları yapan Fenerbahçeli taraftarlar daha sonra da “Aykut ne oluyor, takım neden koşmuyor” şeklinde tempo tuttu.
1 SAAT 15 DAKİKALIK KRİTİK TOPLANTI
Teknik Direktör Aykut Kocaman maç sonrasında LİG TV'nin canlı yayınına ve basın toplantısına gelmeyerek yerine yardımcısı İsmail Kartal'ı gönderdi. Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkan Ali Yıldırım ile birlikte maç sonunda soyunma odasına inerek tam 1 saat 15 dakika boyunca teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolcularla konuştu.
VOLKAN DEMİREL: SÖYLEYECEK HİÇ BİR ŞEY BULAMIYORUM
Bu önemli toplantı sonrasında LİG TV'nin canlı yayınına açıklama yapan kaleci Volkan Demirel şunları söyledi: Söylenecek fazla bir şey yok. Kötü oynadığımızın farkındayız. Gerekli konuşmalar yapıldı. Konuşmalara bakılırsa ilerde herkes daha fazla sorumluluk almayacak. İnşallah bu konuşma bundan sonra da sahaya yansır. Biz gerekli konuşmaları yaptık. Yolun başındayken gerekli önlemler almak gerekli. Bu görüntüden umarım uzaklaşırız. Önümüzdeki 2 önemli maçı kazanmalıyız. Bugünkü görüntüyü bir şeye bağlamaya gerek yok. Bugün Fenerbahçe formasına layık olamadık. Taraftarlara söyleyecek bir şey bulamıyorum. Onlara şimdi ne söylesek onları tatmin etmeyecek.
KOCAMAN BIRAKMAK İSTEDİ, BAŞKAN VE FUTBOLCULAR KABUL ETMEDİ
Teknik Direktör Aykut Kocaman, soyunma odasındaki kritik toplantıda takıma gerekli katkıyı veremediğini belirterek görevinden ayrılmak istediğini Başkan Aziz Yıldırım'a iletti. Bu istek Aziz Yıldırım tarafından reddedildi. Ayrıca futbolcular da Kocaman'a "Durumumuz düzelecek, önümüzdeki maçlarda her şey çok daha farklı olacak" diyerek başarı sözü verdi. Kocaman da bu kararından vazgeçti.
"AZİZ YILDIRIM ANONS YAPSANA"
Karşılaşmanın son dakikaları oynanırken Fenerbahçe tribünlerden bu kez kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik tezahüratlar yükselirken, taraftarlar “Anons yapsana Aziz Yıldırım anons yapsana” diye tempo tuttu. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, bu sezon 2. haftada Kadıköy'de kadınlar ve çocuklar önünde oynanan Gaziantepspor maçında taraftarların “Aykut söyle Alex nerede?” şeklindeki tezahüratları üzerine mikrofonla stadın anons sisteminden tribünlere yönelik konuşma yapmıştı.
AYKUT KOCAMAN'A TWITTER'DAN DA TEPKİ YAĞDI
@PoTi1907
Aykut Kocaman yerinde olsam Gökhan Gönül hariç bütün futbolcuları değiştiririm diğer maça, oynamasın ruhsuzlar
@Fener10line
Aykut Kocaman kenarda 90 dakika neyi düşünüyor acaba?
@cihannozz
Büyük ihtimal hiçbir sebepten olmasa tezahüratlardan dolayı yarın istifasını iletir Aykut Kocaman. İyi mi olur kötü mü olur bilinmez.
@erdemaktas
Aykut Kocaman bu takımda hiç bir zaman teknik direktör olarak efsane olamayacaksın gel yol yakınken dön vazgeç bu sevdadan !
@Gorkemizm
Muhteşem Yüzyıl'ın senaristi Aykut Kocaman olmuş olsaydı eğer, Kanuni Sultan Süleyman'ı 65. dakikada çıkartır yerine 1. Abdülhamit'i koyardı.
@MelikeDalkiliic
Aykut artık gitsin istifa mı eder kovulur mu bilmiyorum ama istemiyoruz seni Aykut Kocaman!
@fenersouza
Aykut Kocaman bu kulübün yöneticisi olsa FB’yi tarihinde en iyi temsil eden yönetici olurdu ama teknik adamlık işi onun işi değil...
@fatihvural_
Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve Alex gitsin, Fenerbahçe geri gelsin! Severek ayrılalım! Çünkü biz Fenerbahçe'mizi özledik!
@Denizhangzlbrsa
Yeter artık demeyelim diyoruz ama istifa istifa Aykut Kocaman istifa .
@ademmozcan
Alex'e de Aykut Kocaman'a da teşekkür edilmesi ve ikisinin de bir an önce gitmesi lazım. Bu kadar basit.
ANTU DA TEPKİ GÖSTERDİ
Fenerbahçe, taraftar sitesi antu.com da maç sonrası siyah bir açılış sayfası yaparak mağlubiyete ve kötü oyuna tepki gösterdi.




 


Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Beraber batıracaklar Fenerbahçe'yi... :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt