Aykut Döndü!!!!!!!1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:disko:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sonunda hortlata hortlata kendinide hortlatıp ban yedi arkadaşımız, kendisini tebrik ediyoruz. :)

O kadar uyarıyı dikkate almazsa olacağı buydu kaç kişi uyardı ben bile pm attım banlanacaksın diye dinlemedi olan oldu. Büyüğünün sözünü dinleyeceksin bazen.eminim kı pişmandır.

• Beğen
Tepkiler: .SeRDaR.
-efşan

-efşan

Üye
Adam reklamın kralını bulmuş. Daha ne olsun!

lolaman

lolaman

Üye
[ENGİN];4857789' Alıntı:

O kadar uyarıyı dikkate almazsa olacağı buydu kaç kişi uyardı ben bile pm attım banlanacaksın diye dinlemedi olan oldu. Büyüğünün sözünü dinleyeceksin bazen.eminim kı pişmandır.
Bende pm atmasamda hortlattığı konularda demiştim son zamanlarda bana da takmıştı her mesajımdan sonra "Troll babaaaaa!" "Lolamannnnnnnnnnn" gibi garip garip mesajlar atıyodu ama en sonunda 7 günlük bi ayrılıkla karşılaştı ama iyi oldu gitmesi :D

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Adam reklamın kralını bulmuş. Daha ne olsun!

adam bir reklam yapiyor. Aykut fan kulüp 5 reklam yapiyor. Gundemden dusmuyor. (tarkan misali 2 senede bir albun cikariyor. Mega star soyle boyle diye reklam yapiyorlar sonra 2 de konser patlatiyor bizimkilerde star diye takip ediyor. Bu arada tarkan kac senedir var ve kac albumu var. Baris manco bile okadar kaseti var. Konser, film, cocuk programi yapti. Bir tarkan kadar gundemde olmadi. Reklamin gucu iste lafim meclisten disari soytariyi vezir padisahi rezil eder.)

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
TheComet

TheComet

Üye
:hmmm

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye

M. tAHA

M. tAHA

Üye

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yeter artık düşünmeyelim. Zaten sınavları düşüne düşüne düşünemiyorum artık :züü:

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Sinava hazirmisiniz. 2gun kaldi.

M. tAHA

M. tAHA

Üye
hayır:züü:

symbian.forever

symbian.forever

Üye

:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt