e.c
Üye
-
Konu Sahibi
-
vallahi öyle oluyor ilk defa bu kadar yakından gördüm ve kendi ailemi ve durumumu çok ama çok sevdimhayırsız evlat denen kişiler böyle oluyor işte..
valla bende bir daha konuşmucam sadece selamlaşma felan..öyle biri değil diye biliyordum..ama öyle çıktı geçen sene böyle değildi içki,sigare,kova felan yapmaya başladı bu sene çok değişmiş gerçekten birde arabesk rapa başlamış ondan oldu diyor başlarım böyle arkadaşa böyle işe..bana arkadasını soyle sana kım oldugunu soyleyeyın demıs atalarımız aman dıkkat...bu tıp bırınden arkadas da olmaz dusman da...
- - - Eklendi - - -
agzını burnunu dagıtasım geldı veledın.zıbıdıye bak buyuklerıne nasıl davranıyor.
aynen katılıyorum abibasında babasının olmamasının ve evın tek cocugu olmasının dezavantajı.nush ıle uslanmayanı etmelı tekdır tekdır ıle uslanmayanın hakkı kötektır.
Allah kolaylık versin abi dövün şu kuzenibenim kuzenim var daha küçük(12) tabi ama o da tek çocuk ve küçükken havale geçidiği için her istediği oldu. Nerdeyse fiske bile yemedi çocuk.
Şimdi benim abim var engelli(hem fizksel hem zhnsel) biz teyzemler falan biyere gidince çocuk abme laf atıyo tekerlekli sandalyeye biniyo yorulmuyo diyo ağlıyo vsvs.
Neyse sonuç olarak şu tek çocuk olyı braz sakat
abi merak etme yarın bir gün döverim belki..belki değil kesin döverimböyle adamı vercen elime kemiklerini kırıp b.k çuvalı gibi atcam bi yere herife bak
doğru ya tek çocuk olan arkadaşlarım var hepsi şimdi serseri oldu vallahi bak içki felan içiyorlarHem tek cocuk olayı sıkıntı hem de yetistirme olayı var. Cocuk yetistirmek sanat gercekten.
Allah kolaylık versin abi dövün şu kuzeni
böyle adamı vercen elime kemiklerini kırıp b.k çuvalı gibi atcam bi yere herife bak
valla teyzen gilde biraz sorumsuz bu konuda herhalde
Sağolasın
Dövsemde teyzemler laf etçek bana.
Ben dinlemiyom artık bıktırıyo insanu velet
valla teyzen gilde biraz sorumsuz bu konuda herhalde
doğru tabikide Allah yardımcıları olsun
Vallah çocuk onların sonra üzülcek olan onlar
kusura bakma patron izin var mı onu sormadan celallendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?