Salih Baba™
Üye
Ayın üyesini seçmek, üye sayısı 600.000'i aşmış ve Türkiye'de 167. en büyük site seçilmiş bu dev ve Türkiye'de lider forumda, her geçen gün daha zor bir hal alıyor.
vay bee kaç yıl sonra üyeliğimi buldum yılın üyesi benim..
selamlar
arkadaşlar aslında ayın üyesine ödül verilmesi işlemini mantıklı buluyorum..Yadıklarınıza baktığımda birçoğunuzun aynı fikirde olduğunu ama ekonomik krizden dolayı Ozan kardeşimizin zsıcak bakmayacağını belirtmişsiniz
Peki bu noktada benim nacizane bir fikrim var ne dersiniz?
maxicep ten az çok yararlanıyoruz hepimizde.GÜzel bir uygulama yaparak maximum seviyede yeralan hedefede ulaşmak amacıyla ayın üyesine bir hediye alımı işlemini aktif olarak maxicepe girenler olarak bizlerde Ozan kardeşime yardımcı olmak amacıyla hediye oalyına bir giriş yapalım..
nasılmı?
basit...
isteyen istediği gönlünden kopardığı bir hediye alsın az yada çok farketmez..ve bunu Ozana gönderelim.Ayın üyesi seçildiğinde adilane bir şekilde seçimi yapılır ve oluşturulan hediye bankasında yapılacak çekilişle ayın üyesi kardeşimize hediyesi takdim edilir.
Sıcak bakarmısınız bilmiyorum ama bizler bu şekilde Sivas ın en ücra köyündeki okulun tadilatını yapmıştık.
fikirlerinizi beklerim
saygılar
Salih Baba™;1435550' Alıntı:Keşke dediğin olabilse ama kimsenin hediye göndereceğini sanmıyorum...
Ya aslında Maxinin vereceği bu ödül bence Maxiyi sarsmaz aksine daha güçlü kılar....Açılan bir çok yarışmaya 100 kontor 50 kontor verilebilirken Ayın üyesine ödül verilmesi bence o kadar sorun olmaz....
50 kontörün ne hatırası olucakbelkide dediğin gibidir sarsmayabilir...
benimki nacizane bir fikirdi...
bazı şeyler ileride hatıra olarak kalabilir düşüncesiydi...
düşünsenize bir hediye verilmiş...
bu form daki arkadaşlar yıllar sonra bu hediyeye bakarak anılarını tazeleyebilirler...
vs.vs.vs.vs.
Kardeş yanlış anlama kimse senin kadar ince olmaz demek istedim....belkide dediğin gibidir sarsmayabilir...
benimki nacizane bir fikirdi...
bazı şeyler ileride hatıra olarak kalabilir düşüncesiydi...
düşünsenize bir hediye verilmiş...
bu form daki arkadaşlar yıllar sonra bu hediyeye bakarak anılarını tazeleyebilirler...
vs.vs.vs.vs.
Daha önce ayın üyesi olmadığıma göre fikri cazip buluyorum ve destekliyorum
50 kontörün ne hatırası olucakUsb Flash bellek vs desen neyse.
Üyelerimizin Ayın Üyesi olması ve onlara 1 aylık verilen ünvan zaten bir ödüldür. 1 ay boyunca taşıdığı rütbesi ile forum sitemizde göstermiş olduğu performansının hakkı veriliyor. Bu rütbesi ile de diğer üyeler arasında seçici olmuş oluyor.
Fikriniz düşünülebilinir.
İyi forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?