Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayın Üyesi hakkında...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fnldstntn
Üye
Konu Sahibi
Ayın Üyesi hakkında...
Ayın üyesini seçmede MaxiCep üyelerinede söz verilmeli...
Örneğin:ayın üyesi seçilmeden iki gün önce adaylar açıklanmalı böylece üyülerde kendi görüşlerini belirtebilir ve bu görüşlerde ayın üyesini seçerken dikkate alınmalınabilir....
Benim düşüncem...
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
En Doğrusu Bu Şekilde Bence O Dediğin Gibi Olursa Kargaşa Çıkar
Revengeful
Emekli Yönetici
Ayın üyesi secimi sadece yönetimi ilgilendiriyor. MaxiStar rutbeside var onu üyeler seciyor
fnldstntn
Üye
Konu Sahibi
MaxiStar mı ? O ne ?
Revengeful
Emekli Yönetici
2 defa yapılmıştı sanırım ..
Yarışma gibi oluyor. Aday gibi katılıyorsun. Puanlama sistemiyle üyeler oy kullanıyor. En çok puanı alan rütbeyi alıyor. Arama bölümüne maxicep mükemmelini arıyor yazarak ilgili konuya ulaşabilirsin
fnldstntn
Üye
Konu Sahibi
Ve ben üyeler seçsin demiyorum görüşlerini bildirsinler...
Revengeful
Emekli Yönetici
2 defa yapılmıştı sanırım ..
Yarışma gibi oluyor. Aday gibi katılıyorsun. Puanlama sistemiyle üyeler oy kullanıyor. En çok puanı alan rütbeyi alıyor. Arama bölümüne maxicep mükemmelini arıyor yazarak ilgili konuya ulaşabilirsin
arslansem
Üye
Ayın üyesini yönetimin uygun gördüğü kişiler arasından oylayacaksak olabilir bence
Ayın üyesini seçmede MaxiCep üyelerinede söz verilmeli...
Örneğin:ayın üyesi seçilmeden iki gün önce adaylar açıklanmalı böylece üyülerde kendi görüşlerini belirtebilir ve bu görüşlerde ayın üyesini seçerken dikkate alınmalınabilir....
Benim düşüncem...