Ayın Üyesi hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Ayın Üyesi hakkında...
Ayın üyesini seçmede MaxiCep üyelerinede söz verilmeli...
Örneğin:ayın üyesi seçilmeden iki gün önce adaylar açıklanmalı böylece üyülerde kendi görüşlerini belirtebilir ve bu görüşlerde ayın üyesini seçerken dikkate alınmalınabilir....
Benim düşüncem...
:tşk:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
En Doğrusu Bu Şekilde Bence O Dediğin Gibi Olursa Kargaşa Çıkar :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ayın üyesi secimi sadece yönetimi ilgilendiriyor. MaxiStar rutbeside var onu üyeler seciyor

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
MaxiStar mı ? O ne ?

Revengeful

Emekli Yönetici
2 defa yapılmıştı sanırım ..
Yarışma gibi oluyor. Aday gibi katılıyorsun. Puanlama sistemiyle üyeler oy kullanıyor. En çok puanı alan rütbeyi alıyor. Arama bölümüne maxicep mükemmelini arıyor yazarak ilgili konuya ulaşabilirsin

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Ve ben üyeler seçsin demiyorum görüşlerini bildirsinler...

Revengeful

Emekli Yönetici
2 defa yapılmıştı sanırım ..
Yarışma gibi oluyor. Aday gibi katılıyorsun. Puanlama sistemiyle üyeler oy kullanıyor. En çok puanı alan rütbeyi alıyor. Arama bölümüne maxicep mükemmelini arıyor yazarak ilgili konuya ulaşabilirsin

arslansem

arslansem

Üye
Ayın üyesini yönetimin uygun gördüğü kişiler arasından oylayacaksak olabilir bence :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Ama öyle olursa duygusal bır karar olabilir. Millet asıl hakeden kisiye vermez oyunu sevdiği kisiye verir

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ayın üyesini seçmede MaxiCep üyelerinede söz verilmeli...
Örneğin:ayın üyesi seçilmeden iki gün önce adaylar açıklanmalı böylece üyülerde kendi görüşlerini belirtebilir ve bu görüşlerde ayın üyesini seçerken dikkate alınmalınabilir....
Benim düşüncem...
:tşk:

Üye üyeyi seçer mi hiç :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt