Ayın Üyesi adaylığı hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Ayın Üyesi adaylığı hakkında
Merhaba abiler ablalar öncelikle bu "Ayın Üyesi" yarışması ve rütbesi biz kullanıcılar arasında tatlı ve seviyeli bir çekişmeye sebeb olduğu için Admin'inden Moderator'une ekibinizi tebrik ederim :)

Ama aklımda bir soru belirdi.
Mesela şimdi ben Mart ayı için yönetim tarafından Aday olarak gösterildim,ama seçilemedim.
Bu adaylıktan beni haberdar ediyormusunuz yoksa adayları değilde seçilen kardeşimizimi duyuruyosunuz?

İlgilenirseniz sevinirim :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ayın üyeliği seçimlerinde bir çok adayı değerlendiriyoruz ancak sadece ayın üyesi seçilmiş kişiyi duyuruyoruz. Maxicep'te aktif bir üyeyseniz, yani konu açıyor, mesaj yazıyor, yardım ediyor, şikayet butonuyla yönetime yardımcı oluyorsanız ayın üyeliği seçiminde siz de bir adaysınızdır. Biz herkese tek tek bu ay sende aday oldun ancak kısmetse başka sefere demek yerine, bu arkadaşlarımızı not ediyoruz ve bir sonraki ay aktif olmamış olsalar dahi önceki aylardaki performanslarını göz önünde bulundurarak ayın üyesi seçimlerine dahil ediyoruz. Hatta şu kadarını daha söyleyebilirim 1 yıl içinde seçtiğimiz 12 ayın üyesinin en az 5'i daha önceki performansları da gözetilerek ayın üyesi seçiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Buğra, Reşwan, mehsevim ve 2 diğerleri
suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Ayın üyeliği seçimlerinde bir çok adayı değerlendiriyoruz ancak sadece ayın üyesi seçilmiş kişiyi duyuruyoruz. Maxicep'te aktif bir üyeyseniz, yani konu açıyor, mesaj yazıyor, yardım ediyor, şikayet butonuyla yönetime yardımcı oluyorsanız ayın üyeliği seçiminde siz de bir adaysınızdır. Biz herkese tek tek bu ay sende aday oldun ancak kısmetse başka sefere demek yerine, bu arkadaşlarımızı not ediyoruz ve bir sonraki ay aktif olmamış olsalar dahi önceki aylardaki performanslarını göz önünde bulundurarak ayın üyesi seçimlerine dahil ediyoruz. Hatta şu kadarını daha söyleyebilirim 1 yıl içinde seçtiğimiz 12 ayın üyesinin en az 5'i daha önceki performansları da gözetilerek ayın üyesi seçiliyor.

Teşekkür ederim adminim bilgilendirdiğiniz için :)

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
Pure Life

Pure Life

Üye

İspiyoncular ayın üyesi seçiliyor sayın üyeler :naughty: Ne kadar çok ispiyonlar sanız ayın üyesi olma şansınız o kadar artar:kop2:

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
İspiyoncular ayın üyesi seçiliyor sayın üyeler :naughty: Ne kadar çok ispiyonlar sanız ayın üyesi olma şansınız o kadar artar:kop2:
Anladığım kadarıyla sen hic seçilemedin, açıkcası bu gidişlede öyle birsey olacagını sanmıyorum

Pure Life

Pure Life

Üye
Anladığım kadarıyla sen hic seçilemedin, açıkcası bu gidişlede öyle birsey olacagını sanmıyorum
ah canım benim ben bütün rütbelerden geçtim ve zamanının co adminiydim. Erol benim yakın arkdaşım. Uzun zamandır görüşmediğimiz için takılıyorum ona

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ah canım benim ben bütün rütbelerden geçtim ve zamanının co adminiydim. Erol benim yakın arkdaşım. Uzun zamandır görüşmediğimiz için takılıyorum ona
Yani diyor ki benim arkam sağlam, yukarda tanıdıklarım var :D

suleymaneser

suleymaneser

Üye
    Konu Sahibi
Valla ne olursa olsun ben mesajınızı reportladım isterseniz site sahibi olun kullanıcıları supeheye yoneltirseniz siz kaybedersiniz,site kaybeder

Pure Life

Pure Life

Üye
Yok canım sen merak etme ben sitenin kaybedeceği birşey yapmam hassasiyetin için sağol

• Beğen
Tepkiler: EroL ve suleymaneser
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Kullanıcıları şüpheye düşürmemek ve konu sahibi sorusuna cevap bulduğu için konuyu kilitliyorum.

Keyifli forumlar.
:locked:

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR, İhtiyar007 ve suleymaneser
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt