exp_l0it
Üye
bir tanıdığım vodofone aldı şuan pişman niye derseniz boyna kesilme sorunu yaşıyor doğru düzğün nete giremiyor ama bu sorun moderm veya hatla ilgili olabilir bazen böyle sorunlar çıkıyorVodafone nasıl dır
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen. Bende 3 hafta önce uydunet'e geçtim çünkü fiber internet istiyordum artık ve sadece türksatın fiber altyapısı vardı bizim binada. Bu yüzden uydunete geçtim ve çok memnunum.Uydunet Varsa Hiçbirine Bulaşma
Biliyorum konuyu şikayet etmiştim gerekli yere taşırsaniz diye herhalde buraya münasip görüldü bilmiyorumKonunun yeri burası değil tatlım.
Uydunetin adsl'i nasıldır bilmiyorum ama turkcell superonline iyidir.Ve uydu net de yok arkadaşlar sadece mahallede Adsl desteği var
Hayır sadece benim mahallemde sadece Adsl varUydunetin adsl'i nasıldır bilmiyorum ama turkcell superonline iyidir.
Tamam buna dayanarak söledim zaten. Turkcell superonline'ın da adsl'i var. Adsl olarak baktığımızda turkcell superonline'a geçmen daha iyi olacaktır.Hayır sadece benim mahallemde sadece Adsl var
4 Yıldır KUllanıyorum Adamlara Mail Attım Sorun Yaşıyorum Diye Daha Ekip Gönderin Demedim Bile Eve Ekip Geliyor 1 Kuruş Para ALmıyorlar BileAynen. Bende 3 hafta önce uydunet'e geçtim çünkü fiber internet istiyordum artık ve sadece türksatın fiber altyapısı vardı bizim binada. Bu yüzden uydunete geçtim ve çok memnunum.
Turkcell SuperonlineEvet bu gece internet kesiliyor ortak internet kullandığımız internet kesiliyor Ve İnternet Almam Gerek Ve Nereden alacağım Bakalım 3 arasında kaldım
Vodafone
Turkcell
Ttnet
Bizim mahalleden sadece adsl hizmeti mevcut arkadaşlar
Bir tanıdık varmış birde türk net düşünüyorum sözleşme olayı ayarlarsak Türk net den de alabilirim
TTnin 100gb aknli tarifesi var ?Turkcell 100gb akn 16mps 73tl
Vodafone 16mps 50gb akne 59 TL
Türk Telekom 16 mps akn 57 TL
Türk Telekom ve Vodafone akn yi yukseltemiyor 50 GB bana Yetmez
Akn yüksek olmalı turkcell diye düşünüyorum
Birde türk net bakacağım
Eve ilk defa internet çektirdiğim için olmuyor telefon hattı yokTTnin 100gb aknli tarifesi var ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
butun tarifeler burda var
hmmEve ilk defa internet çektirdiğim için olmuyor telefon hattı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?