"Aydınlar başarıyı kendisinin sandı"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Aydınlar başarıyı kendisinin sandı"


[h=2]Aziz Yıldırım, Güntekin Onay'ın “Mehmet Ali Aydınlar iyi bir Fenerbahçeli” diye söze girmesi üzerine, “Onu sen söylüyorsun” dedikten sonra, “Biraz o konuyu açar mısınız?” sorusuna uzunca bir yanıt verdi.[/h]
Yıldırım’ın, Aydınlar’la ilgili sözleri şunlar: “Ben cezaevinde yatarken, mahkemesi varsa dışarıda kim olursa olsun hiç yorum yapmazdım, her gün de gider ziyaret ederdim. Hastaneye geldiği zaman söyledim. ‘Bu operasyonda Fenerbahçeyle ilgili hiçbir şey yok. Sonunda hiçbir şey çıkmayacak’ dedim. Sonra süreç devam etti. Her seferinde konuşuyor bizim yöneticilerle, avukatı da bana geliyor. Ben de maçları çalışmaya başladım.”

İnsan düşmanına yapmaz
“Kendi düşüncelerimi anlattım. Fakat yargılamanın başlamasına birkaç gün kala dedi ki; ‘Yargılama başlasın, kimin ne olduğunu göreceğiz.’ İnsanın düşmanı söylemez! Bakın ben ne yaptım? Dinliyorsa duysun. Allah kimseye göstermesin, evladını kaybetti. Rahmetli Hasan Doğan, Cihan Kamer, ben hemen yanına gittik. Üzerimize düşeni yaptık. Ali Koç’la birlikte özel helikopterle mevlidine gittik. Yanındaki isimler dediler ki; ‘Buna bir şeyler ver.’ Ve tuttuk voleybol takımını kendisine verdik. Büyüttüler. Devre arasıydı. Problem çıktı. Antrenörü yanlış seçmişler, menacerlerle problem olmuş. Çağırdım hepsini, kendisi gelmedi. Antrenörün görevine son verdik. Sonra Belçika’dan kendisi antrenör buldu ve şampiyon olduk. O zannetti ki, bütün başarıları Mehmet Ali Aydınlar kendisi kazanıyor.”

‘Başarı kulübün’
“Burada başarısızlık varsa bendendir, başarı varsa Fenerbahçe Kulübü’nündür. Gittik, kendisi dünya şampiyonu yaptı zannetti, rakipler zayıf. Bu sene de şampiyon olacaklar. Ama ondan sonraki sene Fenerbahçe Avrupa Şampiyonu oldu. Bu çalışmaları yaparken de kendisine bütün yetkileri verdim. Başkası olsa vermezdim. Kupayı ona kaldırttım.”

Eski yöneticilere teşekkür
“Diğer yöneticilere gelince Nihat bey (Özdemir) daha önce belirtti ayrılma isteğini, haklı. Kaç senedir kardeş gibiyiz. Bana 1.5-2 sene önce ‘Yoruldum’ dedi. Ben hariç herkesin işi var. Ali bey (Koç) ailesi nedeniyle ayrıldı. Ama her gün kulübe geliyor. Cihan bey (Kamer) ayrılmak istedi, ayrıldı. Bu yaşanan süreçte de tutumları ve camiaya layık olmaları nedeniyle kendilerini hem tebrik ederim, hem teşekkür ediyorum.”
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt