İhtiyar007
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ay üzerinde yeterli miktarda su olduğu
açıklandığından beri Dünya'nın uydusunda yaşam
olanakları tekrar tartışılmaya başlandı. 20 yıl
içerisinde insanların yaşadığı bir Ay'dan
bahsetmek mümkün olabilir. NASA'dan Carle
Pieters, Ay üzerinde yüksek miktarda su bulunduğunu ve ölü zannedilen Ay'ın aslında
böyle bir dinamik süreç içerisinde olduğunu
belirtti. Araştırmalar olumlu sonuçlanırsa Ay'da
yaşam çok da uzak bir ihtimal olmayabilir.
ben giderdimolsaydı gidcek mıydin kaptan kardeşim ?
Benim sağım solum belli olmaz belki giderimolsaydı gidcek mıydin kaptan kardeşim ?
Benim sağım solum belli olmaz belki giderimolsaydı gidcek mıydin kaptan kardeşim ?
Benim sağım solum belli olmaz belki giderim
Benim sağım solum belli olmaz belki giderim
Şerefine yaşanılacak aşklara ve de yaşanmayacaklara, tam yol ileri, yelkenler forasür o zmn kaptan
Şerefine yaşanılacak aşklara ve de yaşanmayacaklara, tam yol ileri, yelkenler fora
iskele alabandaŞerefine yaşanılacak aşklara ve de yaşanmayacaklara, tam yol ileri, yelkenler fora
iskele alabandanoliy la uzaya gidecağdık ne gemisi bu şimdi
Sol mu ne solu? Benim gemim ne sola ne sağa çekerAhahahahahahagemi biraz sola mi cekiyor
Sol mu ne solu? Benim gemim ne sola ne sağa çekerbenim gemim ortacı
Ne o la deniz yoluyla mı gidiyorsunuz AyaŞerefine yaşanılacak aşklara ve de yaşanmayacaklara, tam yol ileri, yelkenler fora
sağolasın da hurdacı nazmi işimi görmez sağolsun kadimlerin baş sekreteri işimi görüyotamam hurdaci nazmiyi arayimda biseyler ayarlasin senin gemiyi yapmak icin
Siz bilmezsiniz ben gemiyle mars'a geçmiş ordanda altıma poşet alıp Ay'a geçmiş bir zatım yaniNe o la deniz yoluyla mı gidiyorsunuz Aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?