Ayda 1 TL'ye akıllı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Ayda 1 TL'ye akıllı telefon
Vodafone Türkiye, 3G teknolojisine geçişinin 1. yıldönümünde, kendi markasını taşıyan 3G’li akıllı telefon Vodafone 840’ı, 3G doğumgünü özel paketine 18 ay taahhütte bulunarak abone olanlara ayda 1 liraya sunuyor

VODAFONE 840-
Verilen bilgiye göre, Vodafone’un 3G doğumgünü özel paketine aylık 35 lira karşılığında, 18 ay taahhütte bulunarak abone olanlar, satış fiyatı 299 lira olan Vodafone 840 cihazına ayda 1 lira karşılığında sahip olabiliyor.

22 Temmuz 2010 itibariyle başlayacak kampanya kapsamındaki 3G’li Vodafone 840’ın özellikleri arasında , , Messenger gibi uygulamalara kolay erişim, Opera Mini web tarayıcı 2,8 inç dokunmatik TFT Ekran, 320 x 240 çözünürlük, 2 megapiksel CMOS kamera yer alıyor.

Vodafone, önümüzdeki bir ay içerisinde yeni Vodafone modellerini de Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor.

3G doğumgünü paketi sınırsız internet erişimi sunarken, kullanımın 100 megabaytı geçmesi durumunda hızda yeni bir ayarlama yapılıyor.

Ayrıntılar :

emreozpinar

Üye
bu sabah kampanyanın başlaması ile birlikte erken saatlerde gidip aldım bu telefonu.vodafone 840.
ilk izlenimlerimi aktarayım almayı düşünenler için aydınlatıcı olur kanaatindeyim.
Dış görünüm ve kasa kalitesi olarak gayet başarılı,
ön yüzünde kamera olmadığı için görüntülü konuşma esnasında telefonu ters çevirmeniz gerekiyor
ekran çözünürlüğü çok iyi değil,yazılar çok berrak ve net değil,ama yine de bu fiyata göre iyi
dokunmatik ekran titreşimi biraz duyarsız zayıf.
görüşme esnasında ses gayet başarılı,
titreşim başarılı,
tarayıcı yavaş değil internette gezinti yapılabilir,
menü samsung lara benziyor büyük oranda,
şarj süresini henüz deneyemedim şuan test şarjı var cihazın içinde,
hafif ve ergonomik bir cihaz,ele yüze rahat oturuyor rahatsız etmiyor,
Menü hızı çok iyi değil oldukça yavaş

hüdaverdipırtık

hüdaverdipırtık

Üye
nasıl yani 3G telefonun önünde kamera yok mu peki nasıl yüzyüze görüşme yapılacak ?

ramakm86

ramakm86

Üye
Yurt disinda peynir ekmek gibi bedava telefon veriyorlar ama buraya gelince tek kelime... (Fiyasko)...

onbilx

Üye
basına verilen telefonun fotolarında önünde kamera var gibi duruyor.

emreozpinar

Üye

solgun50

solgun50

Üye
yurt dışında bedava verdikleri felan yok o bedavaların tamamı 24 ay taahhütlü ve çok pahalaı mesela n97 mini fransada aylık 85 eu 24 ay taahhüt sadece heryöne 8 saat orangelilerle bedava gps vs bir iki bedavası daha var o kadar yani parasını öyle ya da böyle alıyorlar...

sbaskir

Üye
telefonu 4-5 gündür kullanıyorum. Şarzı ortalama 2 gün gidiyor. 3G bağlantı performansı yüksek iyi çekiyor. net hızı gerçekten çok iyi ( gerçi limiti doldurunca göreceğiz:)) . Java uygulamaları için (tam ekran dokunmatik ) biraz sıkıntı yaratır gibi olsada samsung 5603 ün çoğu uyumlu program oyun vs çalışmakta. En önemli sorun telefonun e-posta senkronizasyonu ve opera da şu an için çalışmaması. Vodafone uyumluluk çalışmaların sürdüğünü bildirileceğini belirtti. Umarım kısa sürede çözerler. Paket fiyatı performansa göre kesinlikle tatmin edici...

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
Valla bu telefondan memnun olan arkadaslara kötü bir haber verecem tüh erken davrandik diyeceksiniz ama sirada vodafone 547 cihazi geliyor ama aramizda size ufak bir tüyo bu eylule kdr daha piyasaya 3 cihaz daha gelecek

solgun50

solgun50

Üye
fiyat hakkında bilgi veremeyen mi? bide istenilen tarifelere ek olarak 5-10 tl koysalar daha mantıklı olacak...

mku97

mku97

Üye
Arkadaşlar sizce bu telefonları ne zaman almaya başlayalım ??

ali_yardim

Üye
Yurt disinda peynir ekmek gibi bedava telefon veriyorlar ama buraya gelince tek kelime... (Fiyasko)...

niye yurt dışındaki operatörler mı?
o parayı kullanıcılardan çıkartmasalar verirler mi hiç telefonu? bu devirde kim hayrına iş yapıyor???

para olmuş herşey paraa...

tiryaki102

Üye
ayda 1 tl ye ttnet internet kampanyası devam etmekte

detaylı bilgii ve başvurusu için

ibos_nfs

Üye
telefonun asil markasi huawei icinde opera mini var ilk anlamakta gucluk cektim fakat ne ise yaradigini ogrendim internette aynen pc gibi girmeyi sagliyormus sayesinde bunu telefondan yaziyorum

kurtog

kurtog

Üye
Valla bu telefondan memnun olan arkadaslara kötü bir haber verecem tüh erken davrandik diyeceksiniz ama sirada vodafone 547 cihazi geliyor ama aramizda size ufak bir tüyo bu eylule kdr daha piyasaya 3 cihaz daha gelecek
kardeş bu 3 cihaz hangileri htc desire varmı.

atmaca7188

Üye
peki gelen fatura tam olarak ne kadar oluyo şu kdv si bu bilmem neyi diye bişey ekliyolar mı turkcell deki gibi ?
mesela ben midi paketi almayı düşünüyorum sitede 56 tl yazıyor bi fark oluyor mu ?
alan arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt