Ayakkabıya Da Kar Zinciri Taktılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Ayakkabıya Da Kar Zinciri Taktılar
Sibirya soğukları geliyor. -20 derecede hissedilecek kar nedeniyle her yer buz kesecek ama üzülmeyin. Çünkü buzda kayma derdine kesin çözüm bulundu. Artık ayakkabılara da araba lastiği gibi zincir takmak mümkün.
21 Ocak 2006 09:34
<div align="center"></div>
BALIKESİR&#8217;İN İvrindi İlçesi&#8217;nde Murat, İsmail ve Mehmet Karaman kardeşler, uzun süre düşündükleri projelerini hayata geçirdiler.

Üç kardeş, buzda kayıp düşmemek için ayakkabı zinciri imal ederek piyasaya sürdü. Hayli hafif olan zincir, ayakkabıya takıldıktan sonra yürürken hissedilmiyor. Zincirin 6 farklı modeli var. Hem mukavemetli, hem montajı kolay. Zinciri piyasaya 10 YTL&#8217;den sürdüklerini belirten Murat Karaman, &#8220;İlçede birçok aileye montoj işi verdik. Vatandaşların ailesine de doğrudan katkı sağlıyoruz. Ortaklık teklifleri bile almaya başladık. Ürünümüzün pazarlamasını ve dağıtımını isteyen firmalar var&#8221; dedi.

Bu arada Karaman kardeşleri kabul edip ürünleri hakkında bilgi alan Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün de, kendilerine her türlü desteği vereceğini söyledi

swedeniz

swedeniz

Üye
hiç güzel olmamış komik olmu ama ben olsam ayakkabın altına demir kalın raptiyeler koyardım ozaman kaysında göreyim

night990

Üye
çok komhikk(tr aklı)

abcde

Üye
İşe yaradığı belli

cllgr

cllgr

Üye
bence güzel olmuş daha değişik bir şeklini görmüşdüm vede kullananlar çok memnundu.bu karda kışda kayıp biryerlerini kırmakdansa kullanmakda mantıklı geliyor.kullanımıda pratikdi,yani takıp çıkarması hem baksanıza kaç kişiye ekmek kapısı olmuş.böyle talep olması halinde dahada geliştireceklerinden eminim.

kikaksk

kikaksk

Üye
karşıyaka kar yok onun için ben alamam öle bişi türk aklı ama iyi iş bence...

kurt bey

kurt bey

Üye
haberci abi sözüm sana değilde. bu haber artık bayatladı. hersene sanki ilkkez yapılmış gibi yayınlaıyo. yani ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyolar. bence bu türk medyasının en kötü yanlarından biri

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
İdeal olmasa bile en azından karda ve buzda biraz daha rahat yürümemizi sağlaması çok güzel.
Takılıp çıkarılması ise kullanılabilirliği açısından güzel düşünülmüş.

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Yeni bi olay degil aslinda.. Gecen sene Konyalı bi üretici yapmıstı zaten bu olayı. Hatta NTV Haber&#39;de de yayınlnmıstı.... Tesekkürlerrr

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
buda bişemi japonlar içten ısıtmalı jarlı ayakkabı ürettiler kara basma iz olur diolar ya harbiden o ayakkabıyla bastıgın zaman hem duman cıkıo hemde iz bırakıo gibi duşunuorum sadece web de okumuştum saygılar

yitik savaşçı

Üye
Zengin bir ülke olsak; her evde tenis raketleri olsa...

Gangsta.aLone

Gangsta.aLone

Üye
Kesinlikle katılıyorum mobiloyun..

Punkerler atağa

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Çok saçma buluyorum ben bunları

Astronom

Üye
Saçma bulma bence buna benzer malzemeleri kullanma ihtiyacı olan bir yerde askerlik yapmıştım. Kullananların çok memnun olduğunu biliyorum. Kesinlikle saçma değil, düşüpde bir yerlerini kırmaktan daha iyi bence.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
taksınlar tabi arkadas bugün düştüm kolum bacağım gitti zaten hayret bişey zincir mi takıyorlar kış lastiği mi takıyorlar ne yapıyorlarsa yapsınlar bu ayakkabılar için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...