Ayakkabın Lacostetan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayakkabın Lacostetan
Formu dolduran her 50. kişiye bedava Lacoste Ayakkabı! 1 – 15 Nisan tarihleri arasında, sınırlı stoklarla. Bu fırsatı kaçırma!

• Beğen
Tepkiler: esas_cocuk ve er7705

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Tesekkurler bilgi icin

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sağol kardeş..

eyup007

eyup007

Üye
teşekkürler :)

er7705

er7705

Üye
konunun açıldıgı günün gecesi 60 a yakın form doldurdum eğer her 50. kişiye ise ayakkabı kesin bana gelmesi lazım

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konunun açıldıgı günün gecesi 60 a yakın form doldurdum eğer her 50. kişiye ise ayakkabı kesin bana gelmesi lazım

Baya doldurmuşsun inşallah kazanırsın bende 1 tane doldurdum.

sessiz0000036

Üye
AYY o ayakkabıyı ilk cıktıgı günden beridir istiyorum inşallah kazanırım kırmızı lacosteeeeeeee

izmirligenc

izmirligenc

Üye
50 tanemi:kop::kop: helal olsun valla sana cikmazsa artik ne diym ben:d:

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
valla size bir taktik söyliyim ben salladım 200 tane bakalım nolcak ta bu sanırım 1 kez gönderebiliyosun öyledir herhalde 1.ci gönderdiğin sayılır diğerleri sayılmaz bencede yınede denemekte fayda var

bunu bir deneyin önce 51 tane sekmede acın aynı sayfayı 51 nede bilgilerinizi girin sadece gönder demek kalsın koşulları kabul edin göndermeyin 51 nide doldurduktan sonra hızlı bir şekilde sırayla aynı anda göndermeye başlayın...yanı doldurup gönderırsenız araya baskalarının gönderdiğide girebilir benım dediğim şekilde yaparsanız araya baska forum gırme ıhtımalı azalıyo :))

izmirligenc

izmirligenc

Üye
aman sen yap bosver bizi :kop::kop: sana ciksa duysak yeter:oke:

salih1906baba

salih1906baba

Üye
Tesekkürler:oke: abinin yaptığı yorum çok güzel yaa 60 tane doldurmuş :d::d:helal olsun

--------------- Ekleme ---------------

valla size bir taktik söyliyim ben salladım 200 tane bakalım nolcak ta bu sanırım 1 kez gönderebiliyosun öyledir herhalde 1.ci gönderdiğin sayılır diğerleri sayılmaz bencede yınede denemekte fayda var

bunu bir deneyin önce 51 tane sekmede acın aynı sayfayı 51 nede bilgilerinizi girin sadece gönder demek kalsın koşulları kabul edin göndermeyin 51 nide doldurduktan sonra hızlı bir şekilde sırayla aynı anda göndermeye başlayın...yanı doldurup gönderırsenız araya baskalarının gönderdiğide girebilir benım dediğim şekilde yaparsanız araya baska forum gırme ıhtımalı azalıyo :))

ÇOK GÜZEL FİKİR Tesekkürler:oke:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bisi cikmadi bundan

er7705

er7705

Üye
kazananlar aşagıdaki linkte ama ben yokum

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malesef bende yokum listede..

izmirligenc

izmirligenc

Üye
Malesef bende yokum

eyup007

eyup007

Üye
bende yokum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt