Ayakkabı alacağım yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
Ayakkabı alacağım yardım !
ayakakbı alacağım beyler sizce nasıl :D aslında bizde sahte ayakkabı satıyoruzda 5-6 ay sonra orası burası yırtılıyor ama orjinal alınca da 1 sene sonra ayağıma küçük geliyor

bunlar hoşuma gitti iyicene araştırıyorum (görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim :) )

not:öğrenciyim en az 1 sene gitmesi lazım zaten bir ara kinetix aldım 1 sene gitti bunlar daha uzun gider birde kışın yağmurda,karda,kıştada giyerim diye düşünüyorum o yüzden biraz kapalı bir ayakkabı lazım ve rahat olacak 150 liraya kadar önerileriniz varsa sevinirim

bunlar nasıl sizce

---

shots3

shots3

Üye
kışın karda kışta yağmurda giyeceksen 1. sıradakini tercih et bence diğerlerine göre daha kapalı öbürlerinin süngerimsi yerleri daha fazla suyu emer gider :)

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bence de kardeşim birinci sıradaki daha mantıklı diğerlerine göre. Kendi kullandığım ayakkabıdan tavsiye vereyim Lescon ayakkabılara da bak sitesinden kardeşim. 1 sene garantili oluyorlar ;)

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
    Konu Sahibi
1.sıradaki hoşuma gitti çünkü bir ara uzun kinetix aldım 1.sıradaki gibiydi kışın karda bile giymiştim :D diğer ayakakbılar daha fazla hava alıyor ya kışın rüzgarlı havalar da ayaklarım donar :)

Cevaplarınız için Çok teşekkür ederim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt