Ayağımdaki nasır.

Sponsorlu Bağlantılar

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Ayağımdaki nasır.
Arkadaşlar ayağımda 4 - 5 ay önce nasır çıkmıştı başta kendi geçer diye düşündüm hata etmişim aklım yeni başıma geldi. Eczaneye gitmiştim nasır ilacı almak için yara bandı gibi bir şey verdi 7 tane 2 orta boy 5 küçük. Orta boylardan başlamak üzere 2 günde bir değiştiricektim bunları. Daha sonra bu nasırı ben gibi yukarı çekicekmiş öyle demişti eczaneci sonrada cımbız gibi birşeyle onu çekip koparıcakmışım. Bu bana çok garip geldi sizin tavsiyeleriniz nelerdir nasıl kurtuluruz bu nalet şeyden ?

x-scarface

x-scarface

Üye
Öncelikle geçmiş olsun;

Nasır bandından başka bi çaresi bitkisel karışımlar uygulanıyor diye biliyorum :bilmm

Ancak ılık suda ayağınızı yıkadıktan sonra topuk taşıylada nasır olan bölgeyi ovarak oradaki ölü deriyi inceltebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Joker
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Öncelikle geçmiş olsun;

Nasır bandından başka bi çaresi bitkisel karışımlar uygulanıyor diye biliyorum :bilmm

Ancak ılık suda ayağınızı yıkadıktan sonra topuk taşıylada nasır olan bölgeyi ovarak oradaki ölü deriyi inceltebilirsiniz.
Evet bu çözüm güzel faydası var.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Buğra

Buğra

Admin
incir sütü sürersen 1 haftaya geçer :spr ben denedim ve olmuştu. yaklaşık 1 hafta incir sütünü nasır olan bölgeye süreceksin

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye
İncir sütü siğil tedavisinde kullanılıyor diye biliyorum buğra çünkü benimde el parmağımda çıkmıştı ve incir sütüyle geçmişti.
Nasırda işe yarar mı bilemem tabi sen geçti diyorsan denemekte fayda var.

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum nasır bandı olmazsa şu nasır taşını deniyeceğim oda olmadı incir sütü oda olmazsa artık yapacak birşeyim kalmaz.

codblackops2

codblackops2

Üye
incir sütü sığillerde çok faydalı oluyor , bizzat biliyorum :) nasır için olur mu bilmem ama denemelisin.geçmiş olsun.

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
hocam bende 5 ay çektim bu nasırdan bant lar eger ılerlemısse nasırın ıse yaramıyor dahada azdırıyor bılesın benımkı 1 tl demır paradan buyukceydı.. 2 kutu nasır bandı bıtırdım hıc bır gelısme olmadı aksıne buyudu. Verrutol ısımlı bır ılac ıle tanıstım oje gıbı aynı hocam gunde 3 4 kere suruyorsun nasırın ustune 3 4 saat duruyor sonra orası plastık gıbı oluyor o tabakayı kaldırıyorsun. Eczanelerde vardır 6 tl olması lazım. Eczacıya da sor nasıl kullanacagnı tarıf eder ben 5 ay ugrastım denemedgm sey kalmadı gecmedı aksıne buyudu dahada verrutol ıle 3 gunde kurtuldum ama cok yakıyor ılac haberın olsun 3 4 gun gecesıye kadar ayagının ustune hıc basamazsın ama sonra nasır kalkar kendısı onu kaldırınca gecer. Gecmıs olsun hocam

RowneSM

RowneSM

Üye
    Konu Sahibi
incir sütü sığillerde çok faydalı oluyor , bizzat biliyorum :) nasır için olur mu bilmem ama denemelisin.geçmiş olsun.

Teşekkür ederim denemeden bilemeyiz incir sütünü :)

hocam bende 5 ay çektim bu nasırdan bant lar eger ılerlemısse nasırın ıse yaramıyor dahada azdırıyor bılesın benımkı 1 tl demır paradan buyukceydı.. 2 kutu nasır bandı bıtırdım hıc bır gelısme olmadı aksıne buyudu. Verrutol ısımlı bır ılac ıle tanıstım oje gıbı aynı hocam gunde 3 4 kere suruyorsun nasırın ustune 3 4 saat duruyor sonra orası plastık gıbı oluyor o tabakayı kaldırıyorsun. Eczanelerde vardır 6 tl olması lazım. Eczacıya da sor nasıl kullanacagnı tarıf eder ben 5 ay ugrastım denemedgm sey kalmadı gecmedı aksıne buyudu dahada verrutol ıle 3 gunde kurtuldum ama cok yakıyor ılac haberın olsun 3 4 gun gecesıye kadar ayagının ustune hıc basamazsın ama sonra nasır kalkar kendısı onu kaldırınca gecer. Gecmıs olsun hocam

Hocam ufak bi yere deydimi yürürken bile çok acıyor zaten. Nasır bandı umarım dediğin gibi yapmaz. Şu anda şişme gibi bi durumu oldu ayagıma zor basıyorum ama umarım nasır banda işe yarar olmadı sizin dediğiniz çözümü deniyeceğim. Teşekkürler.

x-scarface

x-scarface

Üye
Allah kolaylık versin geçmiş olsun tekrar.

İyi forumlar.

federico2424

federico2424

Üye
geçmiş olsun dostum.allah şifa versin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt