Avusturya basını ne dedi?

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Avusturya basını ne dedi?

'nin Red Bull Salzburg takmıyla 1-1 berabere kaldığı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçı Avusturya basınına geniş yer aldı.''Der Standard'' gazetesinin internet sayfasındaki haberinde, Salzburg takımının Red Bull döneminde 6. kez Şampiyonlar Ligi'ne katılamama tehlikesi ile karşı karşıya olduğuna işaret edilerek, "Güçlü Salzburglular son saniyede cezalandırıldı" ifadesi kullanıldı.
Avusturya Ligi'nin lideri Salzburg'un karşılaşmada daha önceki sürede sonuca gidebileceğine ve Avrupa Kupası yarı finalistinin yıldızlar topluluğuna karşı 80 dakika üstün oynadığına dikkat çekilen haberde, ev sahibi ekibin oyuncuları Alan ve Mane'nin kaçırdığı gol pozisyonları hatırlatıldı.
Türkiye Ligi'nin 18 Ağustos'ta başlayacağı ve karşılaşmada 'nin maç eksiği bulunduğunun görüldüğü belirtilen haberde, Alves'in, Salzburglu oyuncu Alan ile ceza sahasında girdiği ikili mücadelede, sarı-lacivertli oyuncunun Alan'ın yüzüne vurduğu, bunun penaltı olduğu ve Alves'in kırmızı kartla oyun dışı kalması gerektiği savunuldu.
''Kurier'' gazetesinin internet sitesi de " 'ye karşı şanssız Salzburg beraberliği" başlığını kullanarak, tribünlere taraftarının hakim olduğunu ancak sahada 75 dakika Salzburglu oyuncuların baskılı oynadığını bildirdi.
Portekizli hakem Gomes'in de eleştirildiği haberde, hakemin her vücut temasına düdük çaldığı ancak ceza alanı içinde Salzburglu oyunculara yönelik iki pozisyonu görmediği kaydedildi.
''Salzburger Zeitung'' adlı gazetenin internet sayfasındaki haberde, 94. dakikada verilen penaltının rüyaları yıktığı ifade edildi.
''www.heute.at'' adlı internet sitesi de "Son dakika golü Boğaları şok etti" başlığıyla duyurduğu haberde, hakemin performansı "skandal" diye nitelendirildi.
''Die Presse'' gazetesinin internet sitesi de "Salzburg parladı ancak bu ödüllendirilmedi" başlığıyla sunduğu haberde, Salzburg'un çok iyi bir performans gösterdiği ancak son dakika golüyle 1-1'lik skoru kabul etmek zorunda kaldığı, gole kadar "Türklerin sadece tribünde üstün oldukları" belirtildi.
"Kleine Zeitung" adlı gazetenin internet sitesi ise Salzburg takımının son dakikada galibiyetini kaçırdığı ifade edilirken, Salzburg'un maçta sağladığı üstünlüğü gole çeviremedikleri kaydedildi.
 

Benzer Konular



Üst Alt