Avrupa'nın en golcü takımı Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Avrupa'nın en golcü takımı Galatasaray
Bu sezon UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında 2. turdan başlayan Galatasaray, aldığı başarılı sonuçların yanında rakip ağlara gönderdiği gollerle de dikkat çekiyor. Ön eleme maçlarında toplam 5 maç oynayan Sarı-Kırmızılılar, 18 kez rakip ağları havalandırdı.

Ligde de Gaziantepspor ve Denizlispor karşısında 7 gol atan Sarı-Kırmızılılar, şimdiden gözünü Fenerbahçe'nin 103 gollük rekoruna dikti.

Cim Bom, UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında 4 galibiyet alırken 1 kez de berabere kaldı. Aslan, kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Galatasaray gibi ön eleme turlarında 2. turdan başlayan İsviçre'nin Basel takımı ise 15 golle en golcü takım sıralamasında Sarı-Kırmızılı takımı takip etti. İtalya'nın güçlü takımı Roma ise oynadığı 3 ön eleme maçında 13 gol atmayı başardı.

Geçen yıl sezonu 5. sırada tamamlayan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne ikinci ön eleme turundan katılmaya hak kazanmıştı. Bu turda Kazakistan'ın Tobol takımını 1-1 ve 2-0'lık sonuçlarla eleyen Sarı-Kırmızılılar, bu kez üçüncü turdaki İsrail'in Netanya takımıyla eşleşti. Netanya'yı deplasmanda 4-1 yenen Galatasaray, Ali Sami Yen'de ise rakibine 6 gol attı. Son olarak UEFA Avrupa Ligi play-off turlarına katılan Galatasaray, bu kez rakibi Levadia Tallinn'i evinde 5-0'la geçti. Sarı-Kırmızılılar, 27 Ağustos'ta oynanacak rövanş maçına oldukça rahat bir şekilde gidecek.

Galatasaray'da birçok futbolcu bu maçlarda golle tanıştı. Nonda, Baros ve Keita 3 golle ilk sırada yer alırken, Barış ve Kewell bu oyuncuları 2'şer golle takip ediyor. Mustafa Sarp, Servet, Hakan Balta ve Sabri ise 1'er kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Otoriteler rakipleri zayıf buldu

HAKAN ŞÜKÜR: Galatasaray çok iyi bir takım kurdu. Kaliteli olan kadrosunu Keita, Elano, Leo Franco, Gökhan, Mustafa Sarp gibi iyi oyuncularla güçlendirdi. Ancak UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarının sonucuna bakarak şimdiden bir karar vermek doğru olmaz. Çünkü Tobol, Netanya ve son oynanan Levadia takımları çok zayıftı.

HAKAN ÜNSAL: Farklı galibiyetleri kesinlikle aldatıcı olabilir. Rakip zayıf olunca Galatasaray'ın saha içinde zaafları gözükmüyor. Sarı-Kırmızılı takım hakkında tam bir değerlendirme yapmak için daha iyi rakiplerle oynamasını beklemek lazım.
ZAMAN
 


Atakan

Atakan

Üye
Ciddi rakiplerle karşılaşmadık,normal:)
 
ALPARS™

ALPARS™

Üye
tamam zayıf takımlarla karşılaşdık ama sistem ofansif normal bu kadar gol olması.
 
arslansem

arslansem

Üye
Zayıf takımları da böylesine yenmek önemli bence :oke:
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok zayıf takımlar.
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Zayıf da olsa rakipler sonuç değişmiyor :)
Talih ve başarı yanyana olunca güzel; tebrik ederiz :oke:

Sarı-Kırmızılılar, şimdiden gözünü Fenerbahçe'nin 103 gollük rekoruna dikti.
:box
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yahu oynadıkları rakipler, takım falan değil ki bırakında atsınlar.. Avrupa nın en golcü takımımıymış..Vay be..! :)


Tebrikler
 
Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;1555760' Alıntı:
Yahu oynadıkları rakipler, takım falan değil ki bırakında atsınlar.. Avrupa nın en golcü takımımıymış..Vay be..! :)


Tebrikler
Tutan oldu mu arkadaşlar?
-Ben tutmadım şahsen.
Attılar zaten,7 maçta 25 gol...
 
SucX

SucX

Üye
Son 7 maçta 25 gol herkes kabulleniyor bunu ama rakipler zorlaşınca gol atmakta bir hayli zor olucak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt