Avrupalı Trabzon

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Avrupalı Trabzon
[h=2]Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İrlanda ekibi Derry City ile Avni Aker'de karşılaşan rakibini 4-2 mağlup etti[/h] 2013-14 sezonunun ilk resmi maçında kendi sahasında Kuzey İrlanda'nın Derry City ekibini ağırladı. Avrupa Ligi 2. ön eleme turu mücadelesinde rakibini Adrian (Dk. 10), Henrique (Dk. 15), Molloy ('Kendi kalesine' Dk. 32) ve Giray'ın (Dk. 52) golleriyle 4-2 mağlup eden bordo mavililer 25 Temmuz'da İrlanda'da oynanacak rövanş maçına büyük avantaj taşıdı. Konuk ekip Derry City'nin golleri ise Mc Daid (Dk 24) ve Kavanagh'ın (Dk 32) ayağından geldi.

Trabzonspor maça fırtına gibi başladı ve oyunu kendi sahasında kabul eden Derry City'nin kilidini 10. dakikada Adrian'ın müthiş röveşata golüyle açtı. İlk golün asistini yapan Olcan Adın, bu golden 5 dakika sonra Henrique'nin kaydettiği golün de mimarı oldu. Olcan'ın uzaktan şutunu iyi takip eden Brezilyalı golcü 15. dakikada farkı ikiye çıkardı. 24. dakikada Colman'ın hatalı pasında topu kapan Mc Daid uzaktan yaptığı vuruşla kaleci Onur'u avladı ve farkı 1'e indirdi. Trabzonspor'un motivasyonunu kaybettiği dakikalarda konuk ekip Kavanagh ile 32. dakikada maça eşitliği getirdi. Orta saha oyuncusunun ceza sahası üzerinden yaptığı vuruş Zeki Yavru'nun ayağına çarparak Trabzonspor ağlarına gitti. 39. dakikada Trabzonspor maçta bir kez daha öne geçti. Olcan Adın'ın kullandığı serbest vuruşa ters bir kafa vuruşu yapan Molloy topu kendi ağlarına gönderdi: 3-2. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya istekli başlayan Bordo mavililer, rakip kalede kurduğu baskının sonucunda 52. dakikada kazanılan köşe vuruşunda farkı 2'ye çıkaran golü buldu. Giray Kaçar'ın golü Avni Aker'deki Trabzonsporlu futbolseverlerin coşkusunu tavan yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor sahadan 4-2 galibiyetle ayrıldı.

MALOUDA TRİBÜNDE
Trabzonspor'un yeni transferi Florent Malouda da maçı takip edenler arasındaydı. Başarılı
kariyerinin ardından Trabzonspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan 33 yaşındaki Fransız yıldız maçı protokol tribününden takip etti.

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 21:30
HAKEM: Artyom Kuchin

TRABZONSPOR: Onur, Zeki Yavru, Mustafa, Giray, Celustka, Aykut, Adrian, Colman, Olcan, Volkan, Henrique
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Akçay

DERRY CİTY: Doherty, Madden, Shane McEleney, Greacen, Osborne, Molloy, Higgins, McNamee, Patrick McEleney, Kavanagh, McDaid
TEKNİK DİREKTÖR: Declan Devine



Kaynak: Fotomaç
 


WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
onur o golleri nasıl yedi şaşırdım vallahi tebrik ederim trabzonsporlu arkadalları :)
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
gutihaz1

gutihaz1

Üye
yenilen iki gol tam komedi ama olsun tebrikler trabzon
 
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Komedinde öte :)
arkadaşın dediği gibi Onue nasıl yer o golleri :bilmm
Rehavet diyelim :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İrlanda da ki maç kolay olmayacak bana gore .
4.2 de çok avantajli bir skor değil . Sahan da iki gol yiyorsun netice de ...
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
236
Eren Değerli
Baydırman
Cevap
3
Görüntüleme
527
Baydırman


Üst Alt