Avrupa'da 31 Ağustos'un önemli transferleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Avrupa'da 31 Ağustos'un önemli transferleri



Avrupa Ligleri için transferin son günü geldi çattı. Çoğu takım kadrosunu şekillendirmiş olsa da işini son güne bırakanlar, 31 Ağustos gecesinin son saatlerine kadar çalışmalarını devam ettirecek

İŞTE AVRUPA'DA GERÇEKLEŞEN 31 AĞUSTOS TRANSFERLERİ
* Bundesliga ekiplerinden Mönchengladbach forması giyen Amerikalı orta saha oyuncusu Michael Bradley, Serie A takımlarından Chievo'ya transfer oldu.
* Getafe'den büyük umutlarla Real Madrid'e yaklaşık 10 milyon euro karşılığında transfer edilen Pedro Leon, eski takımına kiralandı. Mourinho'nun kadroasunda düşünmediği genç oyuncu için satın almak opsiyonu da Getafe takımında olacak
* Barcelona da kadrosunda düşünmediği bir oyuncusunu kiralık olarak yolladı. Belaruslu Aleksander Hleb, yeni sezonda kiralık olarak Bundesliga'da Wolfsburg forması giyecek.
* Bir dönem İngiltere futbolunun 'altın çocuğu' olarak adı anılan Joe Cole, Liverpool tarafından son Fransa şampiyonu Lille'e kiralandı. Liverpool, bu transferi resmi internet sitesinden de açıkladı.
* Wolfsburg'un geçen sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği Danimarkalı stoper Simon Kjaer, sezon sonuna kadar Roma'ya kiralandı. Almanya'da bekleneni veremeyen Kjaer'in, Serie A'da neler yapacağı ise büyük merak konusu.
* Hollonda Ligi'nde şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan PSV Eindhoven, Groningen'in Sloven golcüsü Tim Matavz'ı 7 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. 22 yaşındaki oyuncu, PSV ile beş yıllık sözleşme imzaladı.
* Roma, 31 Ağustos'un en haraketli takımlarından biri olarak ön plana çıktı. Başkent ekibi, Lyon'dan Miralem Pjanic'i transfer ederek, orta sahasına önemli bir takviyede bulundu.
* Transfer dönemi boyunca PSV'den ayrılmak istediğini söyleyen Otman Bakkal, sonunda amacına ulaştı. Otman Bakkal, bu sezonu bir başka Hollanda ekibi Feyenoord'da kiralık olarak geçirecek.
* Türk takımlarının da bir dönem ciddi şekilde ilgilendiği Christian Poulsen, Fransa Lig 1 ekiplerinden Evian'a kiralandı. 31 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Juventus'tan, 5 milyon euro karşılığında Liverpool'a transfer olmuştu.
* Alexis Sanchez'i Barcelona'ya astronomik bir transfer ücreti ile satan Udinese, Güney Amerika'dan bir başka yıldız adayı Roberto Pereyra'yı kadrosuna kattı. River Plate forması giyen Pereyra, 20 yaşındaki oyuncu için 4 milyon euro bonservis ödeyen Udinese, genç yıldız ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.
* Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Mateja Kezman, BATE Borisov ile anlaşma sağladı. Sırp oyuncu, BATE'nin Şampiyonlar Ligi kadrosuna da dahil edildi.
* Fenerbahçe'nin yıldızı Gökhan Gönül ile bir süre ilgilenen ancak Gökhan'ın yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferi gerçekleştiremeyen Valencia, bu bölge için Valladolid'in sağ beki Antonio Barragan'ı transfer etti.
* Geçtiğimiz hafta sonu aldığı 8-2'lik Manchester United mağlubiyetinin ardından Arsenal, transfere hız verdi. Kadronun yetersiz olduğunu düşünen Arsene Wenger, Fenerbahçeli Andre Santos'un ardından defansa bir oyuncu daha aldı. Werder Bremen forması giyen Per Mertesacker, artık Londra ekibinde forma giyecek.
* Roma, Real Madrid'in Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Gago'yu sezon sonuna kadar kiraladı. Luis Enrique, orta sahanın defansif yönü için önemli bir oyuncuyu kadrosuna kattı.
* Premier Lig ekiplerinden Fulham, Juventus'un tecrübeli defans oyuncusu Zdenek Grygera'yı kadrosuna dahil etti. Grygera için eski kulübü Juventus'a bonservis ücreti ödenmeyecek.
* Kaiserslautern’in Hırvat orta saha oyuncusu Ivo Ilicevic, Hamburg ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, Hamburg ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
* Javier Pastore'yi PSG'ye 43 milyon euroya satan Palermo, Atalanta'dan Edgar Barreto ve Bari'den Edgar Reyes Alvarez'i transfer etti. İki orta saha oyuncusunu, transferin son gününde kadrosuna katan Palermo, Pastore'den boşalan orta sahaya takviyede bulundu.
* Manchester City'nin dünyaca ünlü forvetlerinin gölgesinde kalan İsveçli John Guidetti, sezon sonuna kadar Hollanda ekibi Feyenoord’a kiralandı. Guidetti, geçtiğimiz sezon sadece 1 kez City forması giyebilmişti.
* Hollanda Ligi'nin iddialı takımlarından Twente, Feyenoord'un orta saha oyuncusu Leroy Fer'i kadrosuna dahil etti. Leroy Fer için ödenen bonservis bedeli açıklanmazken, Hollandalı oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak.
* Günün önemli transferlerinde biri ise Lyon'dan geldi. Fransa ekibi Le Havre'nin yıldız adayı Gueida Fofana'yı 2015 yılına kadar kadrosuna kattı.
* Juventus, Hamburg'un sol kanat oyuncusu Eljero Elia'yı transferin son gününde kadrosuna katmayı başardı. Juve'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, Elia için 9 milyon euro bonservis ödeneceği açıklandı.
* Arda Turan'ın takımı Atletico Madrid, transferin son gününde de bir bomba patlattı. Wolfsburg'un kadro dışı bıraktığı Brezilyalı Diego, artık La Liga'da forma giyecek.
* Inter, uzun süredir ilgilendiği Arjantinli forvet Mauro Zarate'yi sonunda kadrosuna kattı. Lazio'dan transfer edilen Zarate, bu sezon kiralık olarak Inter forması giyecek.
* Sezona büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak başlayan Arsenal, genç oyuncusu Gilles Sunu'yu Fransa ekiplerinden Lorient'e yolladı. Fransız oyuncu, geçtiğimiz sezon kiralık olarakta forma giydiği Lorient ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
* Brescia’nın genç yıldız adayı Lorenzo Tassi, Inter'e transfer oldu.
* Palermo'nun başarılı orta saha oyuncusu Antonio Nocerino, son şampiyon Milan'a transfer oldu. Nocerino, Milan ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
* Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için yoğun çaba harcayan Atalanta, Roma'dan Matteo Brighi ve Napoli'den Luca Cigarini'yi transferin son gününde kiralık olarak kadrosuna kattı.
* İspanya La Liga ekiplerinden Villarreal, Mallorca'nın başarılı orta saha oyuncusu Jonathan de Guzman'ı 5 yıllığına kadrosuna kattı.
* Manchester United'da düzenli olarak forma şansı bulamayan İngiliz oyuncu Owen Hargreaves, Machester'in diğer yakasına transfer oldu. City, Hargreaves ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
* İspanya La Liga ekiplerinden Espanyol, son günde oldukça hareketli saatler yaşadı. Daha önce ismi Bursaspor ve Trabzonspor ile anılan Sevilla'nın defansif orta saha oyuncusu Romaric ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt