Avrupa taktiği Linderoht'tan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
red_dragon_70

red_dragon_70

Üye
    Konu Sahibi
Avrupa taktiği Linderoht'tan
Galatasaray'da uzun süredir sataklığı nedeniyle forma giyemeyen İsveçli oyuncu Linderoht, Avrupa kupası maçlarında nasıl oynamaları gerektiği konusunda görüşlerini açıkladı.
17.7.2008



Uzun süredir sakatlılığı süren Galatasaray’ın İsveçli defans oyuncusu Tobias Linderoht, Duisburg kentindeki otelde düzenlediği basın toplantısında sakatlanmayı kendisinin istemediğini söyledi.
Galatasarayı izleyen gazetecilerin sorularını cevaplandıran Linderoht, "Sakatlanmayı ben istemedim. Bu her futbolcunun başına gelebilecek bir durum. Uzun süre sakat kaldım. Sakatlılık dönemimde İsveç Milli takımında çalışmalarımı sürdürdüm. Türkiye’ye döndükten sonra da iyi hazırlandım" dedi. Yeniden sahalara dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Linderoht, "Bu benim için umut verici. Her maçta oynamayı istiyorum" diye konuştu.
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynama şansının yüksek olduğunu belirten Linderoht, şöyle devam etti: "Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde oynama şansı bence son derece yüksek. Eleme turunu geçmemiz gerek. Bizim Avrupa kupasında oynamış tecrübeli oyuncularımız var. Avrupa kupalarında 2 libero ile oynamamız gerektiğine inanıyorum. Mehmet Topal benim yokluğumda yerimi doldurdu. Mehmet iyi bir futbolcu. Kendisinden bekleneni yaptı."
 
qurbuz

qurbuz

Üye
tesekkürler saol
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt