Avrupa ile Türkiye arasındaki fark...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakup_281

yakup_281

Üye
    Konu Sahibi
Avrupa ile Türkiye arasındaki fark...
buyrun izleyin

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
avrupa ve italyaydı o bizim türkler editlemiş kendimizi neden eziyoruz anlamadım /: telefondan izliyemiyorum umarım doğru videodur :D

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Gerçeklere Yer verdiğiniz için size çok teşekkür ederim.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar!!!

greenmile

greenmile

Üye
Ne mutlu Türk'üm diyene...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Ortam çok fena gerilmiş, Paylaşılan video milleyetcilikten çok Türklerin genetik yapısyla ilgili Türk herdeTürktür kimse degiştirmez.
Her miiletin genetik yapsıdan kaynaklanan davranışları var. Mesala afrikada zenciler yumaşak başlılardır bu yüzden köle olarak satıldılar.
Jopanlar onuru için intahar edir. Almanlar çok kabadırlar. Meksikallıla çok tembeler ögle uyksuna yatarlar. Yunanlılar asalak yaşar.

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
Ortam çok fena gerilmiş, Paylaşılan video milleyetcilikten çok Türklerin genetik yapısyla ilgili Türk herdeTürktür kimse degiştirmez.
Her miiletin genetik yapsıdan kaynaklanan davranışları var. Mesala afrikada zenciler yumaşak başlılardır bu yüzden köle olarak satıldılar.
Jopanlar onuru için intahar edir. Almanlar çok kabadırlar. Meksikallıla çok tembeler ögle uyksuna yatarlar. Yunanlılar asalak yaşar.

ama biz video daki kadar duyarsız insanlar değiliz!

greenmile

greenmile

Üye
konuyu açan arkadaşın daha önce başka bir nickle maxide yer alıp almadığını merak etmekteyim:D

minoo

minoo

Üye
:locked:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Videonun aslı İtalyanlar ile Avrupa Birliği arasındaki farktır.

Emek sahibine teşekkürlerimi sunar sitesinin adresini de sizlerle paylaşmak isterim. Kadın-erkek, komşuluk ilişkileri, din gibi pek çok konuda esprili ve yerinde tespitleri var :) Diğer flashları da tavsiye ediyorum. -->

Uyarlamaya gelirsek. Sadece İtalyanlar ve biz Türklerin ne kadar benzediğimizi gösteriyor... Ve gerçekten de böyle.
Ben Avrupa'ya ilk çıkışımda yaya geçinde şoförün birisiyle karşı karşıya kalmıştım.
O da duruyor ben de...
Ben kaldırımda adama bakıyorum geçsin diye, adam da yolda bana bakıyor geçeyim diye.
Normalde geçiş üstünlüğü bende ama bende öyle bir anlayışımız yok ki :)
Park olsun, trafik sorunları olsun, gelen iktidarların kök salma anlayışları olsun, toplu taşımadaki eziyetler olsun, sigara içilmeyen yerde inadımıza içmemiz olsun, devlet dairelerindeki oradan oraya gönderilmemiz olsun sizce de animasyonda tanıdık şeyler yok mu? Görmeye aşina olunan...

Tamam hepimiz vatanımızı milletimizi şanlı tarihimizi seviyoruz-koruyoruz ama en ufak eleştiride biz karadan gemileri yürüttük demekle olmuyor. Avcı olmak avlanmayı gerektirir. Siz bir keklik avladı diye işi bırakan avcı gördünüz mü?

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt