Avrupa derbisi Fenerbahçe'nin! Galatasaray Odeabank 66 - Fenerbahçe 68

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Avrupa derbisi Fenerbahçe'nin! Galatasaray Odeabank 66 - Fenerbahçe 68




Kadınlar Euroleague 8'li Final A Grubu 2. maçında Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ı 68-66 mağlup etti ve grupta 2'de 2 yaptı.

İki ezeli rakibi karşı karşıya getiren mücadelede ilk periyot, büyük bir çekişmeye sahne oldu. Galatasaray Odeabank, maçın ilk çeyreğini 14-13 önde geçti. Ancak ikinci çeyrekte Sarı-kırmızılı takım farkı açmaya başladı. Savunmadaki iyi oyununu, hücuma da yansıtan Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe karşısında farkı 9 sayıya çıkardı ve soyunma odasına 39-30'luk üstünlükle gitti.

Fakat ikinci yarıya iyi başlayan Fenerbahçe, farkı eritti ve Galatasaray Odeabank'ı yakaladı. 3. çeyrek sonuna doğru Sarı-lacivertliler, farkı da açarak son periyoda 54-48 önde girdi.

Son çeyreğin başında çok etkili olan Galatasaray Odeabank olsa da Fenerbahçe, son 5 dakikada toparlandı ve yeniden öne geçti. Son 2 dakikaya Fenerbahçe 4 sayı önde girerken Galatasaray, ise Sancho Lyttle'ın sayılarıyla 39 saniye kala öne geçti. Ancak son dakikada daha az hata yapan Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ı 68-66 mağlup etti ve salondan galip ayrıldı.

Sarı-lacivertliler, 2'de 2 yaparak grup liderliğine yükselirken, Galatasaray ise mağlubiyetle tanıştı.

GALATASARAY ODEABANK: 66 - FENERBAHÇE: 68
Salon: DIVS
Hakemler: Alessandro Martolini (İtalya), Fabiana Martinescu (Romanya), Chris Dodds (İskoçya)
Galatasaray Odeabank: Işıl Alben 9, Şebnem Kimyacıoğlu, Zellous 21, Bone 14, Lyttle 7, Yasemen Saylar, Nevriye Yılmaz 4, Torrens 9, Bahar Çağlar 2
Fenerbahçe: Pondexter 13, Birsel Vardarlı, Yacoubou 11, Verameyenka 8, McCoughtry 13, Bibrzycka 12, Esmeral Tunçluer 8, Matovic 3, Nevlin
 
  • Beğen
Tepkiler: Symbianizer
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Çok güzel maçtı Galatasaray alsa süper olacaktı ama tebrik edelim Fenerbahçe'yi de :perde:
 


Üst Alt