avkon2 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
avkon2 sorunu
merhabalar.....arkadaslar ben nokia 500 telefonuma avkon2 yukluyorum ama bazi avkon2 yukleyince telefonun sarj falan yerleri gozukmuyor,yaani avkon2 yuklenmiyor.....bu sorunu nasil kaldira bilirim? telefonda joshlog mod yuklenmis durumda.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
merhabalar.....arkadaslar ben nokia 500 telefonuma avkon2 yukluyorum ama bazi avkon2 yukleyince telefonun sarj falan yerleri gozukmuyor,yaani avkon2 yuklenmiyor.....bu sorunu nasil kaldira bilirim? telefonda joshlog mod yuklenmis durumda.

bazı avkonlar hatalı o yüzden önce o avkona yapılan yorumlara bakıp indiriniz biz zaten haralıları ediliyoruz

yaren_dede

yaren_dede

Üye

hangi konudan yukluyorsan o konu altında bunu yorum olarak belirtirsen yardımcı oluruz, bu şekilde ne yuklediğini bilemeyiz

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi

bazı avkonlar hatalı o yüzden önce o avkona yapılan yorumlara bakıp indiriniz biz zaten haralıları ediliyoruz

evet hakli ola bilirsin ama o yuklenmeyen avkon-lari indirdigim sitelerden deneyenler olmus ve zaten fotoraflarinida paylasiyolar

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
evet hakli ola bilirsin ama o yuklenmeyen avkon-lari indirdigim sitelerden deneyenler olmus ve zaten fotoraflarinida paylasiyolar

bazı telefonlar açıyor hepsini ama açmayanları bana veya yaren_dede ye söyle hallederiz

yaren_dede

yaren_dede

Üye

bu sitede yok ama başka sitelerde var merak ettim bir ön izleme ekle bakalım belki yardımcı oluruz

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
zaten bu sitede bazi avkonlar calismiyor benim telefonda,link : www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/beautifull-avkon2-by-mohammad16760-748770.html

bu link-te acilan sayfada 1.ci fotorafdaki avkon2 benim telde calismiyor

- - - Eklendi - - -

bazı telefonlar açıyor hepsini ama açmayanları bana veya yaren_dede ye söyle hallederiz

zaten bu sitede bazi avkonlar calismiyor benim telefonda,link : Beautifull Avkon2 by Mohammad16760

bu link-te acilan sayfada 1.ci fotorafdaki avkon2 benim telde calismiyor

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

Ekli dosyalar

orxan_92

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt