sLeepLe Üye Eduardo58' Alıntı: Abi sen resource apps dosyasını paylaşsan yeter. Genişletmek için tıkla ... çok yüksek mb olmazsa zipler paylaşırım yarın cumadan sonra bi bakayım ona asigsasi' Alıntı: maşallah çok yer tutmuşlar Genişletmek için tıkla ... Taa ilk n8 çıktığında n8 almıştım ilk zamanlar pek bişey bilmezdimde sonradan öğrenince temasıydı programıydı falan pcde hep yedeklerdim 2 3 sende bireken şeyler işte baya yer kaplıyomuş bende silince anladım
Eduardo58' Alıntı: Abi sen resource apps dosyasını paylaşsan yeter. Genişletmek için tıkla ... çok yüksek mb olmazsa zipler paylaşırım yarın cumadan sonra bi bakayım ona asigsasi' Alıntı: maşallah çok yer tutmuşlar Genişletmek için tıkla ... Taa ilk n8 çıktığında n8 almıştım ilk zamanlar pek bişey bilmezdimde sonradan öğrenince temasıydı programıydı falan pcde hep yedeklerdim 2 3 sende bireken şeyler işte baya yer kaplıyomuş bende silince anladım
okankayci Üye ersncak42' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız istegim uzerine asigsasi nin editlemis oldugu avkondur belki kullanmak isteyen vardir orjinalinden tek farki pil simgesidir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... temayı alabılırmıyım
ersncak42' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız istegim uzerine asigsasi nin editlemis oldugu avkondur belki kullanmak isteyen vardir orjinalinden tek farki pil simgesidir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... temayı alabılırmıyım
ersncak42 Üye Konu Sahibi okankayci' Alıntı: temayı alabılırmıyım Genişletmek için tıkla ... temayı ilk sayfada paylaşmıştım yorumlara bak
okankayci' Alıntı: temayı alabılırmıyım Genişletmek için tıkla ... temayı ilk sayfada paylaşmıştım yorumlara bak
sLeepLe Üye ersncak42' Alıntı: tema Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ben istemiştim tema burda
ersncak42' Alıntı: tema Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... ben istemiştim tema burda
okankayci Üye sLeepLe' Alıntı: ben istemiştim tema burda Genişletmek için tıkla ... ersncak42' Alıntı: temayı ilk sayfada paylaşmıştım yorumlara bak Genişletmek için tıkla ... sağolun
sLeepLe' Alıntı: ben istemiştim tema burda Genişletmek için tıkla ... ersncak42' Alıntı: temayı ilk sayfada paylaşmıştım yorumlara bak Genişletmek için tıkla ... sağolun
ringofdie Üye Bu avkonu kullanmak çok istiyorum ama uyguladığımda hep içi boş gözüküyor içindeki yazı çıkmıyor ?
ersncak42 Üye Konu Sahibi sarj bittiginde icindeki yazida gider telefonu sarja tak yazinin geldigini gorursun