Avkon white circle By KKroto/Sr X edit asigsasi

sLeepLe

Üye
dostum fp2 güncellemesi ile eskiden siyah olan setler fp2 ile gri renk haline dönüştü siyah istemesi normal
dostum herhangi bir n8 veya başka refresh olan telefonun fw sinden çekilebilir yani yıllarca aramasına üzüldüm konu falan olsaydı ben paylaşırdım onu demek istedim

Tepkiler: Eduardo58 ve asigsasi
    Konu Sahibi
aklima gelenleri attim eksikleri soylersen eklerim

Tepkiler: Eduardo58 ve asigsasi
Ama burada sadece digitalclock.mif var sevincim kursağımda kaldı.

sLeepLe

Üye
Siyah olması lazım çünkü mifin içindeki renkler siyah fp2 dekiler farklı

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
ön izlemeleri alıp da konu açmak isteyen açabilir arkadaşlar

etiketleme kullanıyorum haberin olsun diye kapiş

anladımm. Oldu hepsi ama müzik çalar orjinal değilmiş bir tek. Sen format atarsan ya da ben FW içerisinden çıkarmayı bilmiyorum ama bu fikri ortaya atan @sLeepLe veya bu işlerden anlayan @asigsasi abim toplayabilirse muhteşem olur senelerdir çektiğim hasret biter en azından.

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye
neleri istiyosun söyle orjinal fwden çekeyim yarın

Konu Sahibi
bilgisayarda hepsi var yarın sabah atarım sana

asigsasi

Üye
orjinal n8 fw dosyaları içerisinde core dosyası var onu nokia cooker ile açıyosun resource/apps diye gidiyon işte bütün mifler orda dostum
onu demiyorum dostum sen cfw kullanıyorsun diye biliyorum demek ki elinde orjinal fw de var

sLeepLe

Üye
onu demiyorum dostum sen cfw kullanıyorsun diye biliyorum demek ki elinde orjinal fw de var
he kendi yaptığım modlu cfw kullanıyorumda navifirmden orjinal dosyalarıda indirebilirim olmadı forumda da orjinaller var e6 kullanmama rağmen c7 ve n8 cfw , fw dosyalarıda vardı pcde geçen nokia ile ilgili klasörlerde bir temizlik yaptım 5 6 gb alan açıldı

Anil-D

Üye
ben gelmisem elimde suan nokia 500 2 3 af
vkon cakimmi

asigsasi

Üye
maşallah çok yer tutmuşlar