Avkon mod neden cfw lerde çalışmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DustoJniK

DustoJniK

Üye
tüm mifleri atmana gerek yok kardeşim, sadece widget , bootscreen yeterli avkonu rofs2 ye bak yoksa oraya at.

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Avkon modu Udaya gömülmemiş tüm mif dosyaları için geçerlidir. Sadece Udaya gömülmüş mifler Joslog yama gerekmez çünkü zaten Dosya yöneticisi yardımıyla C/Resource/Apps içine mif dosyasını atsanız mifler değişecektir. Dediğim gibi sadece Uda dosyasında olmayan program widget vs vs için Joslog yama geçerlidir. Avkon modunu rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Avkon herzaman Rofs2 dedir. Eğer değilse zaten C ye direk atsanız değişir.

- - - Eklendi - - -

Unutmadan birşey daha söyliyim : Joslog yamayı düzgün ve anlatıldığı şekilde yaptığınıza emin olunuz.... Z deki Mifler E ye taşınacak.. C ye Taşımayın..

Ek olarak : Bütün mifler değişir. Sadece Avkon2 mif dosyasını C/Sys/Bin/Aknlcon.dll dosyasının ismini değiştirip [ Örn: Aknlcon1.dll ]yeniden başlatmalısınız. Sonra Avkon2 mif dosyasını E/Resource/Apps nin içine atın tekrar C/Sys/Bin/Aknlcon.dll dosyasının ismini düzeltin teli yeniden başlatın.
sayın hocam orjinal yazılımda bile avkon2 mif dosyası core ye gömülü...dediğiniz gibi mifleri ve avkonu taşıyıp flash attım fakat telefon açılmadı...kopyalayıp denedim yine değişmedi...ne c ye direk atınca nede avkon2 mod uygulayıp e ye atınca değişmedi...modu doğru uyguladığımdan eminim e ye atılacakları e ye c ye atıcakaları c ye attım...yine olmuyor...ya benim telefonda bi sorun var yada....yardımlarınızı bekliyorum

MoLeCK

Üye
    Konu Sahibi
seni yakında nokia dan çağırırlar hocam:ehe

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt