avi formatını destekleyen program varmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

braun

Üye
    Konu Sahibi
avi formatını destekleyen program varmı
indirdiğim filmleri cep telefonlarına uyumlu hale getirmekten sıkıldım
android de direkt .avi uzantılı filimleri seyredebileceğim program varmı varsa linkini verebilirmisiniz

AYNA

AYNA

Üye
ben androidden pek anlamıyorum ama video player yok mu androidde bütün uzantıları destekleyen?

eizo33

eizo33

Üye

josefen

Üye
v player müthiş :)

serkan719

serkan719

Üye
Teşekkürler

Lacoste

Lacoste

Üye
rockplayer de kullnabilirsiniz

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşlar konuyla ilgili değil ama birşey sorucam.mesela android marketten bir program yüklediniz.bu program telefona otomatik kuruluyor mu yoksa kurulum dosyası telefona iniyor biz mi kuruyoruz?
neden sordum mesela oviden indirince direk kuruluyor haliyle kurulum dosyasını alamıyoruz telefona birşey olsa bidaha internete bağlan programı bul tekrar kur zor oluyor.

Lacoste

Lacoste

Üye
programı telefona direk kuruyo fakat programlarla kurulum dosyalarını geri alabiliyorsunuz

AYNA

AYNA

Üye
programı telefona direk kuruyo fakat programlarla kurulum dosyalarını geri alabiliyorsunuz

geri alabiliyorsunuz derken? yani direk kurdu diyelim aynı zamanda kurulum dosyasınıda telefona indiriyor mu?

uykuculinux

Üye
eyvallah kardes birsuru program kuruyordum yok flv player yok avi palyer ... eline saglik

AYNA

AYNA

Üye
şimdi bu android marketten indirilen uygulamalar bütün android sürümleriyle uyumlu mu?
mesela 3.0 çıktı diyelim onlada uyumlu olacak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt