AVG Vault v2.0.39.3 | Dosya Koruma Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
AVG Vault v2.0.39.3 | Dosya Koruma Uygulaması


Uygulama Adı: AVG Vault
Versiyon: 2.0.39.3
Gereken Android Sürümü: 2.3 ve üzeri
Kategori: Araçlar




Açıklama: AVG Vault, Android akıllı telefon ve tabletinizdeki verilere başkalarının erişimini kapatan ücretsiz bir uygulama. Kredi kartı bilgileriniz, oturum açma bilgileriniz, notlarınız, fotoğraflarınız başta olmak üzere size özel verilerinizi PIN ile koruma altına alan uygulama herkesin kullanabileceği basitlikte hazırlanmış.

İster alt seviye isterseniz de amiral gemisi modeli bir akıllı telefon sahibi olun. Gün geçtikçe daha da akıllanan bu cihazlar artık hayatımızın bir parçası oldu. Günlük aktivitelerimizi paylaşmanın haricinde bankacılık işlemlerimizi yapabiliyor, alış veriş merkezine gitmeden istediğimiz bir ürünü satın alabiliyoruz. Peki ya hayatımızı kolaylaştıran onlarca uygulama ile süslediğimiz akıllı telefon ve tabletlerimizdeki verileri korumak için ne yapıyoruz? Mobil cihazımızda bulunan, başkaları ile paylaşmak istemediğimiz onlarca fotoğraf, kredi kartı ve e-posta hesapları gibi kişisel kalması gereken bilgilerimizi korumak için artık anti virüs yazılımları tek başına yeterli olmuyor. Tam bu noktada karşımıza özel verilerimizi şifreleyerek başkalarının erişimini engelleyen sadece veri güvenliği için hazırlanmış özel uygulamalar imdadımıza yetişiyor. Telefon ve tabletimizdeki verileri güvenli bir alanda saklayan, gizleyen, şifreleyen bir uygulama olan AVG Vault, ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

AVG Vault uygulamasına kaydettiğiniz her türlü bilgi sizin belirlediğiniz bir PIN ile korunuyor. Sizden başkası verilerinize erişmek istediğinde PIN ekranı ile karşılaşıyor. PIN’in 4 kez üst üste yanlış girilmesi halinde uygulama kendisini kilitlemekle kalmıyor, verilerinize yetkisiz olarak erişmeye çalışan kişinin fotoğrafını haberi olmadan çekiyor, konum ve zaman bilgilerini sizinle paylaşıyor. Hatta güvenlik o kadar hat safhada ki, PIN’i unutmanız durumunda siz de erişemiyorsunuz.

Bulut depolama hizmetlerini de destekleyen AVG Vault, özel verileriniz için gelişmiş güvenlik sağlıyor.




İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan, Bahadir_fb ve Anil-D


Anil-D

Anil-D

Üye
Tesekkurler
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
262
Eren Değerli
hamzadernek
Cevap
0
Görüntüleme
345
hamzadernek
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
422
Buğra


Üst Alt