AVG Antivirus "Unsecure Privilege mode detected" Hatası veriyor. Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
AVG Antivirus "Unsecure Privilege mode detected" Hatası veriyor. Nedir?
Selam,

Samsung i9003 telefonum var. AVG antivirus programı ile tarama yaptım. Tarama sonucu aşağıdaki uyarıyı verdi. Ne demek istiyor? ne yapmam gerekiyor?
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

"Unsecure privilege mode detected.
The device is running in High Privilege mode (Rooted)
AVG recommends using a genuine firmware version
Please visit our FAQ page for more information."

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Selam Arkadaşlar,

Bu konu hakkında herhangi bir fikri olan var mı?

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Selam Arkadaşlar,

Bu konu hakkında herhangi bir fikri olan var mı?

sukho

sukho

Üye
ücretlisini alman için seni korkutmuş o kadar :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
:d :d

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
antivirüs sistemin çalışmıyo başka yükle

mancukya

Üye
Sistem Rootlu oldugu icin uyari yapiyor iste root yapilarak orjinallik degisilmis orjinal firmware (sürüm) kullanin diyor önemli bir sey degil
Ayrica telinize jvt sürümü atin 2.3.5 kadar samsung bosuna cikarmadi güvenlik sorunlari düzetilmis sürüm varken eskide neden kaliyorsunuz onuda anlamiyorum.
Madem bilmiyorsunuz yada anlamiyorsunuz cevap verip karistirmayin ortaligi.

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
ücretlisini alman için seni korkutmuş o kadar :)
Sayın sukho,
Soruyu anlamadan cevap veriyorsunuz. Hiçbirşey bilmediğiniz kabak gibi bellli oluyor.

----------Eklendi @ 02:50:16 ---------- Yazıldı @ 02:49:20 ----------

Ne demek bu? Sen şimdi cevap vermiş oldun öyle değil mi?

...

----------Eklendi @ 02:51:38 ---------- Yazıldı @ 02:50:16 ----------

antivirüs sistemin çalışmıyo başka yükle

Siz de anlamadan bilmeden cevaplamışsınız. Sorunun cevabı ve çözümü bir sonraki mesajdadır.

----------Eklendi @ 03:01:33 ---------- Yazıldı @ 02:51:38 ----------

Sistem Rootlu oldugu icin uyari yapiyor iste root yapilarak orjinallik degisilmis orjinal firmware (sürüm) kullanin diyor önemli bir sey degil
Ayrica telinize jvt sürümü atin 2.3.5 kadar samsung bosuna cikarmadi güvenlik sorunlari düzetilmis sürüm varken eskide neden kaliyorsunuz onuda anlamiyorum.

Selam Sayın mancukya,
Cevabınız için çok teşekkür ederim. En doğru ve açıklayıcı cevabı siz verdiniz. Ben de bu sayede edindiğim tecrübemi aktarmak istiyorum;
Telefonumu SuperOneClick 1.9.1 ile root'lamıştım. daha sonra 2.2 versiyonu ile Unroot etmiştim. Root gerektiren programlar yeniden root izni isteyince ROOT'un kalktığını zannettim. Ancak AVG Antivirus ile taratınca ilk mesajımdaki uyarı verdi. Anladımki telefon rootlu. Daha sonra telefonu tekrar ROOT ardından UNROOT yaptım. Ama bu sefer aynı versiyon SuperOneClick 1.9.1 ile yaptım. Daha sonra AVG ile tarattım. Bu sefer uyarı vermedi. Yani ROOT gerçekten ortadan kalktı.

Jvt sürümü atın diyorsunuz. jvt sürümü nedir?
2.3.5'ten kastınız Android 2.3.5 versiyonu mudur?
Bendeki telefonuunu sürümü 2.2.1 'dir.
Ben daha ziyade gameloft v.s. uygulamaların internetten indirdiği büyük boyutlu dosyarın dahili hafızadaki sdcard'a yüklenmesinden şikayetçiyim. Andoroid 2.2.2 de ise bu sorunun olmadığını söylüyorlar. Kies ile yasal olarak 2.2.2 veya daha isti ne zaman gelir?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.

mancukya

Üye
Pardon kardes senin tel i9003 modelmis.

Sizin 2.3.5 sürüm bu son cikan yani bugun. 2.3.5 tellerde güvenlik aciklari yani eski bilinenler kapatilmistir o yüzden anti kurmana gerek yok.
Gameloft olayi icin Lgye ayarlanmis bir program var denedim ama malesef pek ise yaramiyor 10 oyunda bir tanesinde calisti degmiyor ugrastigina o olayin caresi yok.
Regedit tarzi olay olmadigi icin androidde aslinda o olayi cözmek basit olmasina karsin bir sey yapilamiyor mesala 16 gb falan bir kart takip Sdkart ve dahili sd isimlerinin degismesi gibi bu sayede oyun ve programlar direk oraya gider ama dedigim gibi hic rastlamadim sanirim sistem icinden oldugu icin yapabilende cikmadi Gameloft icin eski sürümdede olay ayniydi degisen bir sey yok kardes.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt