AVG Anti-Virüs Free Edition Son Sürüm İndir | furkan1103 farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan1103

Furkan1103

Üye
    Konu Sahibi
AVG Anti-Virüs Free Edition Son Sürüm İndir | furkan1103 farkıyla

AVG Anti-Virus Free Edition çok iyi bilinen bir antivirüs korunma aracıdır. AVG Free ücretsiz olarak ev kullanıcıları için tasarlanmış basit, kullanımı kolay bir güvenlik programıdır. Güçlü ve sürekli güncellenen yapısı ile tam bir koruma sağlayan bu program dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır.
Virüs veritabanı güncellemeleri ile her zaman en güncel tehditlere karşı hazır durumda bulunan AVG Anti-Virus Free Edition (Ücretsiz Virüs Koruma Programı) yüksek derecede koruma sağlıyor. Yerleşik koruma kalkanı, casus yazılımlara karşı anti-spyware özelliği, e-posta tarayıcı, güvenlik eklentileri, istek üzerine veya otomatik tarama ve testler gibi seçenekler ile mümkün olan en üst düzey korumayı sizlere ücretsiz sunan bu yazılım bilgisayarınızın performansında da hiçbir yavaşlamaya sebep olmadan verimli bir şekilde çalışabiliyor.

İçerisinde bulunan Anti-Virus, Anti-Spyware ve Smart Anti-Rootkit araçlarıyla virüs ve casus yazılım gibi kötü niyetli yazılımların bilgisayarınıza girerek yayılması engellenir.

AVG Resident Shield (Yerleşik Koruma Kalkanı) özelliği ile sisteminizde gerçek zamanlı bir koruma yapabilecek ve anlık dosya alışverişlerinde güvende olacaksınız.

AVG LinkScanner arama motorlarında yaptığınız arama sonuçlarına göre siteleri denetler ve güvenlik derecelendirmelerini arama motoru sonuçları listesinde gösterir. Bu sayede güvenli olmayan sitelerden ziyaret etmeden uzak durabilirsiniz.

E-mail Scanner aracı gelen ve giden tüm e-postalarınızı virüs taramasından geçirir.

AVG Sosyal Ağ Koruması ile sosyal ağlardaki güvenliğinizde artık koruma altında olacak.

AVG Anti-Virus Free Edition bulut bilişim ve topluluk koruma ağından beslenen düzenli güncellemelerle yeni tehditlere karşı hep tetikte.




 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt