yolcuuu
Üye
Aver Tv kartını Uydu Çanak bağlama
Arkadaşlar öğrenci idim mezun oldum iş buldum yeni ev tuttum,6ay sonra evleneceğim.
Bu genel bilgiden sonra size sormak istediğim önemli bir soru var.
Elimde 1 adet AverTV Volar AX Tv kartı var.Ev sahibiminde balkonda Uydu Çanağı ve ona bağlı evde kablo var.Ben normal anten gibi bağlamaya çalıştım
beceremedim.Yani kanalları görmedi.Acaba nasıl yapabilirim.İlla bi uydu alıcısı almam mı gerek.Eğer gerekmiyorsa nasıl kurabilirim bağlantıyı.
Eğer almam gerekiyorsa,(
ve
bu iki üründen hangisini alayım,pahalı urünün çok fazla extrası varmı.Sonuçta Televizyonum yok ve labtoptan Tv seyredeceğim sadece.
birde AverTV Volar AX Tv kart ile uydu alıcısını nasıl bağlayacağım,hiç bir bilgim yok.... yardımcı olabilirmisiniz
Biraz çok soru sordum ama acil yardımınızı bekliyorum,lütfen....
Tv kartının linki:
Bu genel bilgiden sonra size sormak istediğim önemli bir soru var.
Elimde 1 adet AverTV Volar AX Tv kartı var.Ev sahibiminde balkonda Uydu Çanağı ve ona bağlı evde kablo var.Ben normal anten gibi bağlamaya çalıştım
beceremedim.Yani kanalları görmedi.Acaba nasıl yapabilirim.İlla bi uydu alıcısı almam mı gerek.Eğer gerekmiyorsa nasıl kurabilirim bağlantıyı.
Eğer almam gerekiyorsa,(
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ve
)bu iki üründen hangisini alayım,pahalı urünün çok fazla extrası varmı.Sonuçta Televizyonum yok ve labtoptan Tv seyredeceğim sadece.
birde AverTV Volar AX Tv kart ile uydu alıcısını nasıl bağlayacağım,hiç bir bilgim yok.... yardımcı olabilirmisiniz

Biraz çok soru sordum ama acil yardımınızı bekliyorum,lütfen....
Tv kartının linki: