avea'ya geçtim ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
avea'ya geçtim ama...
arkadaşlar bugun avea'ya geçtim ama ne gibi kampanyalar var nedir ne değildir bilmem.turkcell deneyimimden sonra avea bayağı bi karmaşık.zaten zor çekiyor.bakalım ne kadar sürecek avea'da kalmak.
avea kullanan arkadaşlar ne gibi faturasız paketlerden yararlanıyorlar.bilgi verirseniz sevinirim.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ben bal paketi kullanıyorum . 20 liraya hy250dk 250sms 250mb. Avea hattımı ilk aldığımda bedava verdi bu paketi

stormy20

Üye
emin ol fazla durmazsın aveada benim öyle oldu 2.haftada pes ettim

paradox07

paradox07

Üye
Ben memnunum:)1 yıl da taahhüt verdim :)

reveletion

Üye
Ben memnunum:)1 yıl da taahhüt verdim :)
Ben avea açıldığından beridir sadece avea kullanıyorum
Hicbirsikayetim yok en uygunu aveadir.
Hy1000dk
Avealilarla sınırsız aylık29tl kimde var bu tarife

sasasahamza

Üye
genç paket. Bundan guzel tarife söyleyin. 19 tl 500 her yone yada 1000 avea içi, 1000 sms, 1gb internet...

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
genç paket. Bundan guzel tarife söyleyin. 19 tl 500 her yone yada 1000 avea içi, 1000 sms, 1gb internet...
genç paketin kullanım süresi dolmuş.ama 10dk aranmaya 5 dakika her yöne dakika vermesi güzel.ilk gün 5 dakika yüklendi.arayanım çok oldugu için her gün yüklenir düşünüyorum.ama turkcell kadar çekim gücü yok tek sıkıntı o.bal paketi de bana yetmez gibime geliyor.ben de 500 dk aldım 19tlye

kcsoft

kcsoft

Üye
ben 1 gün kullandım şu heryöne 500 Dk 1 gb internet paketiydi sanırsam iyi idi ama şebeke sorunu olduğundan bıraktım ama güzel kampanyaları var kullanmanı tavsiye ederim

paradox07

paradox07

Üye
Aveanın tek sorunu çok fazla çekmeme problemi.zaten şehir içinde yaşayanda da bi problem olacağını sanmıyorum:)

delidevil5858

Üye
vodafonedan geçtim aveaya çok mennunum 500 dk + 1000 sms + 1 gn internet kullanıyorum gayette güzel çekiyor. üstelik 3g görüntülü konuşma yapsanda dk yiyor diğerleri gibi değil. avea çok müşteri kazandı turkcell ve vodafonedan güle güle kullan en iyi kampanyalar ve tarifler avea da

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
bu her yöne 500 dk 1 gb net nasıl oluyoır.

stormy20

Üye
delidevil kaç para ödüyorsun aylık yeni mi bu

paradox07

paradox07

Üye
delidevil kaç para ödüyorsun aylık yeni mi bu

paketin ismi 'yıkılan paket' idi ve hattını aveaya taşıyanlara bu içerik sunuluyordu.2012 yılının yaklaşık yarısında bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt