Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FaturasızAvea'ya geçmek istiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Yağız Ryan
Üye
Konu Sahibi
Avea'ya geçmek istiyorum
İyi geceler arkadaşlar Aveaya geçmek istiyorum woops paketinden veya paketlerinden 1 seferliğinemi yararlanabilirim bi güzel özet alabilirmiyim
frk uzn
Üye
Bende yeni hat aldim woops yaptim 23 tl yukleyip her ay yenileniyo eger yeterli tl yoksa 1 ay icinde yukleyince gene ywniliyor gayet guzel paket
Yağız Ryan
Üye
Konu Sahibi
Bende zaten Woops için geçiyorum peki bir paket var 500dk her yöne 5000 sms 2gb internet bu paket yapabilirim değilmi 23 tl ye
Woops iste bu superfirsat diye geciyo yaparsiniz ama ben hat aldigimda katilim siniri vardi onu sorun oyle yapin bide soylemeden gecemiyecem avea bazen cekmiyor
Yağız Ryan
Üye
Konu Sahibi
Hımmm Çekmemesi pek sorun değil bulunduğum yerde gayet iyi çekiyordur umarım ve dediğim kampanyayı katılım sınırı var dediniz ya mesela sınır dolduysa işte yapamıyormuyum
Hımmm Çekmemesi pek sorun değil bulunduğum yerde gayet iyi çekiyordur umarım ve dediğim kampanyayı katılım sınırı var dediniz ya mesela sınır dolduysa işte yapamıyormuyum
Pekala çok saolun bilgilendirdiğiniz için Kardeş by arada müşteri hizmetlerini aradım katışım sınırı falan yok dedi süper paketler varmış Woops da sağol tekrar
phasan
Üye
Arkadasım benım bıldım sınır 23 tl mısal 1000 kısı ıle sınırlıysa 23 tl 1000 kısı gecınce 25 tl dıye bılıyorum da en ıyısı bayıye sor yada 4441500 ara
desertdeagle
Üye
avea güzel her yerde çekse pakette güzel ama 2 gb net 2g olan bırı ıcın kolay kolay bıtmez
phasan
Üye
Zaten her yerde 3g yok
dogukan.kanir
Üye
Woops paketleri fiyatlarına göre çok iyi. Diğer operatörlerde aynı paketleri bu fiyata bulmak zor. Turkcell zaten ayrı bi dünyada.