Aveaya geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

borakazim

borakazim

Üye
    Konu Sahibi
Aveaya geçiş
Arkadaşlar merhaba.Ben hattımı bundan 15 ay önce turkcellden vodafonea geçirmiştim.Şimdide aveaya geçmek istiyorum :D.Ancak sim kartım yandı bu problem oluşturur mu?

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
lanet olsun sende geç hadi izin veriyorum :naughty:

borakazim

borakazim

Üye
    Konu Sahibi
Vazgeçtim :D.

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
alırım hattını mike :ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Zaten taşıyınca o kartı kullanmayacaksın, bu sorun olmaz, hat senin üstüne ise git taşı.

'MuTTo'

'MuTTo'

Üye
Sen yeni sim kartı kullanacaksın.Ben de dün vodafone dan avea ya geçtim.Zaten sana msj geliyor şu saatte şu tarihte geçeceksin die sadece o mesaja uyarak o gün kartını değiştirmen yeterli.Yani bi sorun olmaz.

huseyin7215

Üye
arkadaslar bugun sabah itibariyle avealıyım hediye dakikalar için hangi numaraya ne mesaj atıyorduk

murat23351

Üye
bende bugun ucuzdur diye aveanın 25lik tarifesine geçtim 800 dk sorgulama kısmında 800 dk +60 dk yazıyor kullanınca bu 60 dkdan düştü. ve bu 12 ay boyunca her ay geçerliymiş geçince otomatikmen hattına tanımlanıyordur kesin.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ben vodafonedan avea ya geçeli 4 gün oldu hala avea hattı açılmadı vodafone ilk günden kapandı ortada kaldım ikiside çalışmıyor avea nin açılması bu kadar uzun sürüyormuydu yaw ben hatırlıyorum vodafone a geçtiğimde iki saat sonra hat açılmıştı avea bu yönden hizmeti kötü biraz...

murat23351

Üye
ben vodafonedan avea ya geçeli 4 gün oldu hala avea hattı açılmadı vodafone ilk günden kapandı ortada kaldım ikiside çalışmıyor avea nin açılması bu kadar uzun sürüyormuydu yaw ben hatırlıyorum vodafone a geçtiğimde iki saat sonra hat açılmıştı avea bu yönden hizmeti kötü biraz...
avea ya ne zaman geçeceğine dair mesaj gelmedi mi ? geldiyse ve ogunde kartını takıp çalışmıyorsa geçiş yaptığın yere git sorun ordandır kesin.bir hattımı geçirmek istedim bana sim kart verdi 3-5 gün içinde geçer dedi mesaj gelmedi yanına gittim hattın RED edilmiştir dedi. baştan gönderecem dedi. gönderdi tekrardan başka bir sim kart vermesi lazımken vermedi. önceki kartı takıdığımda çalışmadı yine yanına gittiğimde RED den sonra vermesi gereken sim kartı vermeyi unuttuğunu söyledi alıp taktım çalıştı. senin ki de buna benzer bir durum olabilir.

y n s c n

y n s c n

Üye
geçen sene Turkcell kullanıyordum pahalı olduğunu düşündüğüm için ;
1 senin yapmak üzere olduğun hatanın aynısını ben yaptım, aveaya geçtim
2 sonra hatamı anladım vodafona geçtim
3 sonra bin bir pişman oldum Turkcell'e geri döndüm

Ayda saçma sapan yere 200 lira fatura ödüyorsan, telefonun çekmiyorsa, müşteri hizmetleri resmen bi daha arama beni der gibi seninle konuşuyorsa, telefonun çekiyor gibi görünüyor ama kimse sana ulaşamıyorsa, birisini aramak istediğinde "Bağlantı Hatası" alıyorsan, donmalar yüzünden 3G Görüntülü görüşme yapamıyorsan, karşındaki arkadaşın/dostun/sevgilin/iş arkadaşın ... gibi insanlarla konuşurken dediklerini anlamıyorsan.... (sonsuza kadar gider bu) avea kullanıyorsun arkadaşım....

turkcell platinyum oldum 129 lira aylık 1000 dk her yone 5000 dk turkcell 3000 her yone mesaj 4GB 3G hızı internet üstüne, HD kalitesinde ses, mükemmel görüntülü görüşme, hızlı internet, kesin ve KESİN müşteri memnuniyeti diyorsan pahalı mahalı diyeceksin belk iama Turkcell kesinlikle ki artık Turkcell'inde diğer operatörlerden farkı yok ücretler konusunda... Değiştirme Vodafone olsan bile hakediyorlar ama avea kesinlikle hak etmiyor.. 3 Aydır benim "bağlantı hatası" sorunumu çözmeye çalışıyor arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: bu_rakrak

murat23351

Üye
geçen sene Turkcell kullanıyordum pahalı olduğunu düşündüğüm için ;
1 senin yapmak üzere olduğun hatanın aynısını ben yaptım, aveaya geçtim
2 sonra hatamı anladım vodafona geçtim
3 sonra bin bir pişman oldum Turkcell'e geri döndüm

Ayda saçma sapan yere 200 lira fatura ödüyorsan, telefonun çekmiyorsa, müşteri hizmetleri resmen bi daha arama beni der gibi seninle konuşuyorsa, telefonun çekiyor gibi görünüyor ama kimse sana ulaşamıyorsa, birisini aramak istediğinde "Bağlantı Hatası" alıyorsan, donmalar yüzünden 3G Görüntülü görüşme yapamıyorsan, karşındaki arkadaşın/dostun/sevgilin/iş arkadaşın ... gibi insanlarla konuşurken dediklerini anlamıyorsan.... (sonsuza kadar gider bu) avea kullanıyorsun arkadaşım....

turkcell platinyum oldum 129 lira aylık 1000 dk her yone 5000 dk turkcell 3000 her yone mesaj 4GB 3G hızı internet üstüne, HD kalitesinde ses, mükemmel görüntülü görüşme, hızlı internet, kesin ve KESİN müşteri memnuniyeti diyorsan pahalı mahalı diyeceksin belk iama Turkcell kesinlikle ki artık Turkcell'inde diğer operatörlerden farkı yok ücretler konusunda... Değiştirme Vodafone olsan bile hakediyorlar ama avea kesinlikle hak etmiyor.. 3 Aydır benim "bağlantı hatası" sorunumu çözmeye çalışıyor arkadaşlar :)
DOĞRU SÖZE NE HACET :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt