Avea'ya Geçiş Sorunu ? :S

Sponsorlu Bağlantılar

dracula_37

Üye
    Konu Sahibi
Avea'ya Geçiş Sorunu ? :S
Arkadaşlar Ben 11 gün önce hattımı Vodafone'den Avea'ya taşıtmak için bayiye gittim. Adam bana 6-7 gün içinde geçer dedi. 7 gün oldu bir şey gelmedi. bende müşteri hizmetlerini aradım hattınızın geçişi için bir işlem başlatılmamış dedi. bayiye gittim adam işlem yapmış bana belgeleri filan gösterdi avea'dan birini aradı. 2 gün bekledim yine bir değişiklik olmadı. Bayiye tekrar gittiğimde adam benim önümde dosyaları e-maille attı. 2 gün daha bekledim. bugün yine aradım avea müşteri hizmetlerini böyle bir geçiş işlemi başlatılmamış dedi.

Bu avea'da mı sorun var yoksa bayi mi yanlış gönderiyor. bayi aveadan birini aradığında o kişi dosyayı görmüştü ..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Farklı bir bayiye giderek dene istersen. Nasıl olsa ücreti yok. İşlerini iyi yapsınlar da zararlı çıkmasınlar. Sorun çıkarsa da , dersin ki, hani size daha önce işlem gelmemişti dersin.

gentlemanths

gentlemanths

Üye
Kesinlikle Bayi Numarımı tabiri cazip se hayat kadını ettim.. XD avea dan vodofone vodafone dan avea ya sonra avea dan turkcelle geçtim 5 gün den fazla beklemedim

dracula_37

Üye
    Konu Sahibi
:)) Başka bir bayide denerim de bu bayi bana Simkart verdi. şimdi başka bayiye gidince o da başka simkart verecek. bunlar birbiri ile çelişmesin.. sonra numara komple giderse ?

mustafaulama

Üye
bendede aynı olay oldu, bayinin mallığından 2 kere işlemim durduruldu, müşteri hizmetlerinie verdim odunu, sonra ave iletişim merkezine gidip tekrar başvuru yaptım bugün açılıyo inşallah hattım, bayilerde çok sorun yaşanıyo, en sağlamı AVEA İLETİŞİM MERKEZLERİ.....