!!!AVEA'nın Yükselişi Sürüyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
!!!AVEA'nın Yükselişi Sürüyor!!!
Avea, Avrupa’da ’hakim GSM operatörüne meydan okuyanlar’ arasına girdi

Avrupa’da GSM pazarlarına sonradan girererek hakim operötörlere karşı pazarda yer edinmeye çalışan yeni oyuncuların kurduğu Mobile Challenger grubuna Avea da katıldı.

Böylece Mobile Challengers Belçikalı Base, Alman E-Plus, Fransız Bouygues’a sonradan dahil olan, İtalyan Wind, Avea, Three, Polonyalı Play ile birlikte, Avrupa’da 441 milyon nufüslu 11 ülkede 67 milyon aboneye servis veren, 20 milyar dolar ciroya sahip bir oluşum haline geldi. Mobile Challengers, oluşturduğu güç birliği ile pazara ilk giren ve bugün pazarın büyük bir kısmını ele geçirmiş hakim operatörlere karşı Avrupa içinde lobi yapmayı amaçlıyor. Grup, pazara sonradan giren yeni operatörler için regulasyonların yeniden ele alınarak düzenlenmesini talep ediyor.

By_LOST

By_LOST

Üye
ya avea beya bı illerledi bence bı avea hattı almak lazım

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
avea coştu ilerlemeye devam ediyor

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Rekabet iyidir daha da ilerlesin..:)

gamlihuzun

gamlihuzun

Üye
bende kullanmayı düşünüyorum a ma hala konya da çekmeyen yerler var

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
şebeke açısından da ilerlesi iyi olur kanımca

alibekpen89

Üye
bencede ŞEBEKE ŞEBEKE ŞEBEKE HADİ BAKALAIM KOLAY GELSİN

Quattro

Quattro

Üye
Şebeke sorunu adamı delirtir.Telefon full çekiyor ses son derece berabat kesik kesik, bedava msj iyide.Bir an önce şebeke sorununa çözüm bulması gerekir.

kubilay212

kubilay212

Üye
bende mi gecsem ne avea ya

alemburda

alemburda

Üye
AVEA TURKCELL DEN ZİYADE BEN VADOFONE MERAK EDİYORUM HERYERDE HER SİTEDE GEYİK ÇIKIYOR :ehe MSNDE BİLE !

polo291

polo291

Üye
helal

colaturka14

Üye
şebeke problemi var.

binaryy

Üye
şebeke hallolsa süper olacak ben avea dayım turkcell en kazık operatör. sadece yanımda öyle bulunduruyorum başka yok

pampilo

Üye
Avea önce Ankara merkezdeki şebeke sorununu çözsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt