aveanın yaptığı ayıp...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
aveanın yaptığı ayıp...
aveanın jet modemini kullanıyorum pc mi servise yollayınca jet hattını androidli telefonuma taktım ve o şekillde 2 hafta kullandım dü mesaj geldi internet kullanımınız fatura üst seviyesine ulaşmıştır falan diye bende ne zaman bitti 5 gb net diye düşünüyordum aradım avea müşteri hizmetlerini konuyu anlattım bana demezler mi telefonlar wap üzerinden nete girdiği için 5 gb lık kotayı siz sadece pc de kullanabilirsiniz bende dedim iyide telefon normal siteleride açıyor yani wap değilde normal internet gibi de kullanabiliyorum dedim falan ya o öyle öyle bi kuralda falan diye bi sürü sey saydı

şimdi bu durumdan şikayetciyim bana kimse demedi aga sen bu 5 gb lık kotayı sadece pc de kullanabilirsin telefona taktığında kullanamazsın diye ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum...

aleranol

aleranol

Üye
Tüketici Hakları kesinlikle. Ben senin yerinde olsam hiç beklemem. Bunun uyarısını yapmaları gerekliydi. Yalnız modemin kutusunu dikkatli oku belki sadece modemle kullanın yazıyordur. Eğer uyarı yoksa tüketici mahkemesi avea da o parayı alır

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
modemin kutusunu iyiki atmamışım da şimdi yanımda değil yarın akşam bakarım üzerindeki yazıya

amcalu1

amcalu1

Üye
Küçük küçük yazıyorlar kertmek için

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
Ya alacaklari bi 100 tl olur ama ömür boyu bi müşteri ve müşteriler kaybeder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt