aveanın 3g komedisi "heryöne sınırsız magduru"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blueskyk

Üye
    Konu Sahibi
aveanın 3g komedisi "heryöne sınırsız magduru"
Avea müşteri hizmetlerini çok hızlı çalıştıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Mail adresime ayrıntılı fatura isteme talebimden 3 gün sonra en az üç defa daha bu şikayetim için müşteri temsilcileriyle görüşmem sonucunda ayrıntılı faturama ulaşabildim. Yani 3g (3 gün) hızında cevapladılar. Bir maili 3 günde gönderebildiler. Helal olsun ne diyeyim...

Ayrıntılı faturamı inceledikten sonra 10.000 dakikayı geçtiğim için 1.385tl fatura geldiğini öğrenmiş oldum. bu nasıl mantık anlayamadım. Neden bana 10.000 dakiyayı geçtiğim bilgisi verilmedi. bir kaç defa online işlem merkezinden dakika bilgisi sorduğum halde bu hizmetimizden yararlanamazsınız cevabıyla karşılaştım.

Yalnız şunu belirtmek isterim ki ben bu işin ucunu bırakmayı düşünmüyorum. sonuna kadar mücadele vereceğimi belirtmek isterim. yapacaklarımı kısaca başlıklar şeklinde yazıyorum.

1- hattımı iptal talebi verdim ve iptal ettirecğim ya da Turkcell hatta geçireceğim.
2-Yakın çevremde tanıdıklarım vasıtasıyla bu durumu Basın Yayın organlarıyla paylaşacağım.
3-Benim ve arkadaşlarımın üye olduğu bir çok mail grubuna durumum hakkında mail gönderip Aveaya güvenmemeleri için bilgiler vereceğim.
4- bir çok forum sitelerine üye olup aveanın bana yaptıklarını anlatacağım.
5- son olarak da benim gibi Avea mağdurlarını bir araya getirecek internet sitesi kurup bu durumu daha çok kişiye ulaşmasını sağlayacağım.

Bir öğretmene bu yapılır mı be. Hemde en az 5-6 yıllık Avea kullanıcına. Ne diyeyim Avea sana....
Ayakta Alkışlıyorum!!!!!!!

Ayrıca bu konuyla ilgili Tüketici Hakları Mahkemlerine başvuruda bulunacağımı belirtmek isterim.

maleguard

maleguard

Üye
:oke:

Calaissien

Üye
Haklısınız Avea'nın kontörlü hatları güvenilir fakat faturalı hatlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Bence hiç boşuna Avea yı dava etmeyin esas olarak kendinize kızın hemde bir öğretmensiniz insalara örnek olmanız gerekirken insanlara tutumlu olmayı öğretmeniz gerekirken 10.000 dakikayı nasıl olupta kullandığınızı bize anlatında bizde duyalım.Şikayet olarak forum sitelerinde belirtene kadar bize o sürenin nasıl kullandığınızı da belirtin.Turkcell yada Vodafone da aran kazandan kontör kazanmak için uzun süre telefonu açık bırakıp kazandığınız kontör mü var yoksa ciddi ciddi işiniz gereği mi kullandınız bu kadar dakikayı.Gerçi öğretmensizni baya çok aramnız olmuştur derste çocuklara cep telefonundan arayarak teker teker dersleri vermişsinizdir.Bence hatayı kendinizde arayın bedava diye bu kadar sömürmeye hiç ama hiç gerek yok.Dilek olay 167 saat.Ayıp bence hemde çok ayıp.

blueskyk

Üye
    Konu Sahibi
Merak ettiğiniz konuya açıklık getireyim hemen. Bizim akrabalık ilişkilerimiz çok iyidir. Genelde herkes birbirleriyle çok iyi geçinirler. Türkiyemin dört bir yanına dağılmışızdır. uzun zamandır birbirleriyle görüşemeyen akrabalarımı konferans görüşmesi yaparak birbirleriyle konuşmalarını sağlıyordum. onların birbiriyle konuşurken mutlu olmalarını duymak benide mutlu ediyordu. Gerçi çoğu zaman konferans görüşmeyi yaptıktan sonra onlar konuşurken ben başka şeylerle ilgileniyordum. Bazen 4-5 kişiyi birden birbirine bağladığım oluyordu. bir iki ay normal fatura geldi. fakat son fatura görünce şok üstüne şok geçirdim.

Beni haksız bulan kişilerede burdan sesleniyorum.

Lütfen iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın...

Yapacağım mücadele de belki maddi anlamda çok birşey kazanamayacağım. Ama yapacağım mücadele sonucu mağdur olmamış kişileri mağdur olmaktan kurtarabilmekte benim için bir kazanç olacaktır.
Kısacası ben yandım siz yanmayın diye çabalıyorum....

kanka5000

kanka5000

Üye
Bence hiç boşuna Avea yı dava etmeyin esas olarak kendinize kızın hemde bir öğretmensiniz insalara örnek olmanız gerekirken insanlara tutumlu olmayı öğretmeniz gerekirken 10.000 dakikayı nasıl olupta kullandığınızı bize anlatında bizde duyalım.Şikayet olarak forum sitelerinde belirtene kadar bize o sürenin nasıl kullandığınızı da belirtin.Turkcell yada Vodafone da aran kazandan kontör kazanmak için uzun süre telefonu açık bırakıp kazandığınız kontör mü var yoksa ciddi ciddi işiniz gereği mi kullandınız bu kadar dakikayı.Gerçi öğretmensizni baya çok aramnız olmuştur derste çocuklara cep telefonundan arayarak teker teker dersleri vermişsinizdir.Bence hatayı kendinizde arayın bedava diye bu kadar sömürmeye hiç ama hiç gerek yok.Dilek olay 167 saat.Ayıp bence hemde çok ayıp.

sana kesinlikle katılıyorum. konferans gorusmesıde yapsan arkadasım hergun 5-6 saat nasıl olurda konusulur. ayıp valla ya. el insaf. zaman bizim en degerli hazinemiz siz bunları sohbet ıcın kullanıyorsunuz ama elin oglu daha nasıl gelısırım dıye ugrasıyor. bence ilk once sen ıgneyi kendine batır cuvaldızı avea ya batır:(

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Günlük 5 saat limitiniz var.Kaç akrabanız var günde 5 saat konuşuryorsunuz.Akrabalarım gelse yüz yüze bir insan 5 saat ne konuşur kaldı ki telefonda ne konuşayım.Peki hadi Avea bu sınırsız tarifeyi çıkartmamış olsa genede konferansa alıp akrabalarınızla görüşürmüydünüz 5 saat boyunca.Lütfen biraz mantıklı olalım günde 5 saatten varsayalım 30 gün 150 saat yapar.Külliyen zarar cep telefonunuza,ülke ekonomisine,acil işi olupta görüşemeyenlere,baz istasyonlarına en önemlisi sağlığınız için zarar.Bence çuvaldızı öncelikle kendinize batırın.Avea kullanıcısı değilim hiç Aveam olmadı hiç kullanmadım ama birçok Avea sınırsız kullanan arkadaşım var onlar dahi bıktı çaldır kapatlardan artık nefret eder oldular sırf bu yüzden cep telefonundan.Arayıp aran kazan var bende açık kalsın tekliflerinden yazık ya bize sınırsız tarife çok elimizede çok yüzümüzede çok.

paradox1026

paradox1026

Üye
kill you yha katılıyorum
öğretmen olabilirsiniz herhangi bir ayrıcalığınız yok sizin
siz öğretmenleri bazen anlamıyorum
bazen durumunuzdan şikayet eder bazende övünürsünüz
Unutmayınız sizde sıradan bir Türk Vatandaşısınız!
öğretmene yapılırmı bu be diyerek sanki diğer insanlara yapılsında bana yapılmasın tarzı bir düşünceyi dile getirdiniz yada benmi yanlış anladım!

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Unutmayınız sizde basit bir Türk Vatandaşısınız!

Paradox basit bir Türk vatandaşı ne demek hiç yakıştıramıyorum basit olmayı yada basit kelimesini,hiçbirimiz basit değiliz sıradan diyebilirsin ama asla basit çok ağır bir kelime.

"Bir öğretmene bu yapılır mı be. Hemde en az 5-6 yıllık Avea kullanıcına." Zaten bu ülkede öğretmene,polise,savcıya,hakime,doktora,maliyeciye,zabıtaya hiçbişey yapılmaz olan zaten hep çiftçiye,esnafa,sıradan vatandaşa olan olur.Bir kere de size olmuş çok mu.

paradox1026

paradox1026

Üye
Paradox basit bir Türk vatandaşı ne demek hiç yakıştıramıyorum basit olmayı yada basit kelimesini,hiçbirimiz basit değiliz sıradan diyebilirsin ama asla basit çok ağır bir kelime.

"Bir öğretmene bu yapılır mı be. Hemde en az 5-6 yıllık Avea kullanıcına." Zaten bu ülkede öğretmene,polise,savcıya,hakime,doktora,maliyeciye,zabıtaya hiçbişey yapılmaz olan zaten hep çiftçiye,esnafa,sıradan vatandaşa olan olur.Bir kere de size olmuş çok mu.

onu sıradan olarak güncelliyorum o manada kullanmıştır
dikkatine teşekkürler kill you

imece iletişim

imece iletişim

Üye
yorumlar güzel ben katılmak istemiyorum seviyeli ve olgun olmuş tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim.bende avea magduruyum.ama konferans sistemi veya başka yolla değil...ama bu kadar radyosyona maruz kalmak beni cok düdşündürüyor bir iletişimci olarak benimde hatlarım var bedava dk larım var amma inanın arama yapmak içimden gelmiyor nedenine gelince ben aveadan 9999 dk kullansam 60 tl versem bana dünüşü bunun 99 dk olmaz neden ben kullanabiliyorum amma herkes kullanamıyor varsa sınırsız cagrı atıyor havadan sudan konuşmaya başlıyor işim var cocuklar ekmek bekliyom desem ne olur kendi yıllık izinde okullar tatil o yüzden en cok bedava dk sı olan benim en az konuşanda benim SAYGILARIMLA. RADYONSUZ HAYATLAR DİLERİM....

--------------- Ekleme ---------------

Radyasyon...suz olması gerekli tahminimce düzeltme....

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
kill you yha katılıyorum
öğretmen olabilirsiniz herhangi bir ayrıcalığınız yok sizin
siz öğretmenleri bazen anlamıyorum
bazen durumunuzdan şikayet eder bazende övünürsünüz
Unutmayınız sizde sıradan bir Türk Vatandaşısınız!
öğretmene yapılırmı bu be diyerek sanki diğer insanlara yapılsında bana yapılmasın tarzı bir düşünceyi dile getirdiniz yada benmi yanlış anladım!

sonuna kadar katılıyorum bu sözlerin için kardeşim.Babamda öğretmen ama bu kıl tavırlarına hasta oluyorum onun:@hocasında ne oldu Eğitim sistemi darman duman :@(bu olay öğretmenlerin genetiğinde var sanırım revizyona sokmak lazım).Hocamm 10.000 dakikadan bahsediyoruz.Yani 166,66 saaat kabaca.BİR ay ise = 730,48 Saat Kabaca.Yani bu 10.000 dakikayı bitirebilmeniz için Aşşa yukarı 10 gün civarı aralıksız konuşmanız gerek(günlük saat sınırı varmı bilmiyorum).Eğer Kötü yönde kullanmışşanız o sizin suçunuz hocammmm Bence siz bu işleri bırakında eğiitime kafa yorun biraz

mustafahurma

mustafahurma

Üye
Magdur olamak kotu bı durum 1000 kusur lıra bır maas eder ama hakkaten 30 gunde 10.000 dk yi nasıl kullandınız sayın öğretmanim.Ben Turkcell liyım haftada ıkı gun bedava kampanyasından yararlanıyorum ve ayda 64 saatin 3 saatini bile gecemiyorum tabi kısıden kısıye degısır ama bu kadarda olmaz.bu arada dıkkat edın davacı oacagım dıye davalı duruma dusmeyın cunku avea sıze tıcari amaclı kullanım var dıye dava acabılır.

ysr86

ysr86

Üye
10.000 dk konuşarak nasıl aşılır bu kadar süre görüşme yapan kişinin beyin hücreleri ne alemdedir çok merek ediyorum hadi bazıları diğer operatörü arayarak kontör gelmesi için teli açık bırakıyodu, o şekilde dk lar doldurulabilir ama konuşarak yapılması çok vahim bir durum

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Aslında şaşılacak durum değil. Ben aylık 64 saati bitirdim. Hem de haftalık 2 gün konuşulmasına rağmen. Nasıl mı? KonferansCELL sayesinde. Aynı anda 4-5 kişi ile konuşursan inanılmaz bir ücret çıkar veya dakika azalır. Mesela 10.000 dakika 166 saat yapıyor kaldıki bu her yöne. 4 kişi ile konferans çağrı yaptığımızı düşünelim süreniz 40 saate kadar düşüyor, yani günlük 1.5 saat düşüyor. Küçük bir hesabla nasıl bitirildiğini gördük.

ysr86

ysr86

Üye
Hergün 1.5 saat normaldir o halde işin o yönünü düşünmedim hiç konferans görüme yapmadığım için. Geçmiş olsun ne diyelim yaptıkları kampanyayı kullanım hakkımız bitince genelde hiç birisi uyarmıyor iyi takip etmek lazım

imece iletişim

imece iletişim

Üye
yorumlar mükemmel emegi gecenlere teşekkürler konferans :) bende yapıyorum da voipten önda pahalı değil .... amma cepte pahalıymış........

teknologs

Üye
hocam 5 kişiyi konferans la görüştürdüğünüz zaman dakikanızdan 5 kat gider...yani 5 kişi görüşünce 1 saat diyelim sizden 5 saat kesilir...çünkü siz 5 kişiyi bağlamış oldunuz..bunu bende yaptım ama tadında bırakarak..bence aveanın bi kabahati yok...suç sizde hocam..her zaman müşteri haklı olamaz..avea size dakika söylemiyor ise sizde telefonunuzun işlem kaydından konuştuğunuz süreyi bakabilirsiniz...ama sizi konferans yakmış..herkesin kandili hayırlı olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt