Aveadan yediğim kazıkk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzlmTrkmn

Üye
    Konu Sahibi
Aveadan yediğim kazıkk
.s.s

Eskidn tr hat kullanıodm. Özellikleri kesnlkle daha fazla en azndn 24 saat her yerdn çekio. Ama şöle bişey var rahat msjlaşamıosn çnkü kmse tr deil.

Ben de harçlığımı biriktirip Avea almaya karar verdm. İlk başta hattımı geçirmeye karar erdm hat kuzenime kayıtlıydı. Sonra ztn arkadaşlarımı kazklamak olacağndn vaz geçtm.

Sonra bayiye gidip avea hat aldm. içinde 20 lira vardı ve 30 lira verdm. Oyski o 20 lirayla ne msj hiçbişey yapılıamıomş. Kadın bnm msj yapıcağımı da biliodu. Ama söylemesi gerekirdi. Oraya yaygara çıkarmaya gittm. KAdın bni tersledi. Sesini bile kaydettim.

Bir kaç ay önce müşteri temsilcilerine şikayet ettm elimde delilimde var. Ama nedense yanıt gelmio. Sanırım olan 30 lirama oluck.

:aman2:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Lacrymosa

Üye
Avea işte napacaksın.

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bu konuda vodafone gerçekten çok ilgili.mailime bile aynı hafta içinde cevap almıştım

teomaster

Üye
Ben de yedim bi kazık. Şöyle ki bana hiç haber bile verilmeden tarifem Mobil Öğrenci tarifesinden çıkarılarak Genç Avea yapılmış. 20 dk için 50 krş yerine 10 dk için 50 krş gitti hep. Neyse bunu fark ettiğimde Müşteri Hizmetleri ni aradım. Tekrar Mobil Öğrenci tarifesine geçirilmemi talep ettim. Neymiş efendim 30 tl geçiş ücreti varmış.

Yani bana sormadan, isteğim veya bilgim olmadan mevcut tarifemi değiştirip, eski tarifeme geçmem için benden tekrar 30 tl istiyolar. Bunlar resmen soyguncu be!!!

kemal_aytekin

kemal_aytekin

Üye
bende gecenlerde sms kampanyası ve ucretsız dakikalrın var dediler bende arkadaslarımla bayagı konustum aksama bir baktım bakiyeniz 0 demez mi kafamdan aşağı sanki kaynar sular döküldü

destroy116

destroy116

Üye
Ne beklersin başka:nono:

SamsungStarrr

SamsungStarrr

Üye
Bi sorun olupta 500 aramayı denersen kontör miktarını sölemesiyle 40 kr gdio bile tl görürüo :D DAndik Hat

talha999

talha999

Üye
bende hiç memnun değilim konuşma kesilir düzgün çekmez tr faturalıdan avea gs mobile a geçtim pişmanım 6 aylık tahattüt süresini bekliyorum hemen tr geri dönücem...

SamsungStarrr

SamsungStarrr

Üye
aynen

okannnN70

Üye
birde attığı kazıklardan bir tanede ben paylaşayım. konuşma sırasında 01:00:01 saat de avea kapatıo ve 1 sn'den bile para alıyor dolandırıcı hepsi . . .

zibidi39

zibidi39

Üye
allah kımseyı gsm sırketlerının elıne dusurmesın en ıyısı ankesor abı takıcan kartı konuscan:D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
aveanın üstüne yoktur kazık atmada,diger operatörlerde kımmıs peh:ehegecmıs olsun kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...