Avea'dan vodafoneye geçmeli miyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
Avea'dan vodafoneye geçmeli miyim
Arkadaşlar merhaba 3 senedir avea kullanıyorum ve artık bıktım pek memnun da değilim bugunde tam 3.senemmiş.. herşey bedavaymış :D:D uzun zamandır aveadan gördüğüm tek iyi şey buydu ..
Ben vodafoneye geçmeyi planlıyorum ama kararsız kaldım sizce geçeyim mi ?

ayrıca son günlerde vodafonenın yeni kampanyasınıda gördüm sınırsız internet ocağın sonuna kadar...
evde wifi var ama okulda kırda bayırda çayırda işe yarıyor

birde geçersem yeni numara mı alıp geçeyim numaramımı taşıyım hangisi daha avantajlı sizce

yorumlarınızı bekliyorum...

AlpReis

AlpReis

Üye
Yaa geç bilem kalmışsın, ben çoktan Türkcellden Vodafone geçtim sınırsız internet Süpper

kalender900

Üye
En iyisi kendi numaranla geçmen.Çünkü yeni numara alırsan vergi ödersin.

--mm33rrtt--

Üye
vergi ödeme mevzusuna bir açıklık getirelim arkadaşlar illa ki faturalı hat almaktan bahsetmiyor ki herkes vergi olsun faturasız yeni hat alınca ekstra ödenen birşey yok şimdi gelelim senin soruna arkadaşım ben vodafone dan taşıdım numaramı vodafone da sadece görünürde iyi kampanyalar tarifeler falan yapıyor ve tek iyi yanı cepnet onun dışında pek bir yanı olduğunu söyleyemem bana göre aveadan farksız hatta cepnet dışında aveadan daha geri kalmış bir operatör cepnet için taşımak istersen taşı yok sadece net için istemem dersen ya avea kullanmaya devam et yada turkcell e taşı bence çok daha iyi olur yine de sana kalmış birşeydir ben sadece kendi yorumumu yaptım

Pbs_

Üye
Dostum hiç düşünmeden geç.. O kadar avantajlı ki..

caglet

caglet

Üye
    Konu Sahibi
peki .. geçicem ek bir ücret ödiyicek miyim geçerken biraz sonra geçicem.. bide benim suan hattımda 0 kurus var vodafoneye geçince 20 tl falan hediye veriyorlar mı..? zaten 6 ayda 600 dakika kampyanası var ama öce 20 tl yuklemek gerekiyor sanırım onu ben mı yukluyucem yoksa onlar hediye mi ediyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt