Avea'dan Vodafone'lulara MMS gönderme

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Avea'dan Vodafone'lulara MMS gönderme
Avea aboneleri artık Vodafone hattı kullanan abonelere MMS gönderip alabiliyorlar. Avea ve Vodafone arasında yapılan anlaşmaya göre, Türkiye GSM pazarında ilk olarak bir GSM operatöründen diğerine MMS gönderilmesi mümkün oldu. 31 Temmuz 2007'den itibaren uygulanan hizmet sayesinde Avea ve Vodafone aboneleri birbirlerine MMS gönderebiliyorlar.

:sn:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
güzel. bence aradaki bu sınırların kalkması lazım. Türkcell de tehlike de olduğunu hissetmeli bence ;)

shaggy77

shaggy77

Üye
güzel. bence aradaki bu sınırların kalkması lazım. Türkcell de tehlike de olduğunu hissetmeli bence ;)

katılıyorum bencede artık sadece kendileri için değil müşteri(!(kaz)) leri içinde bişeyler yapmaları lazım. ayrıca sınırlar kalkarsa daha fazla satış olabilir....:)

The_Punisher

The_Punisher

Üye
avea çalışıyor mms te kaç kontör gidiyor bir malumat var mı bu konuda? :spr :cool

srnagora

Üye
süper bi haber
sırf bu sorun yüzünden 2 hat taşıodum

Exalans

Exalans

Üye
evet aveada mms 6 knt 300 kb boyutunda mms yollanabiliyor

baris24

Üye
çok iyi olmuş bu.

tebernus

Üye
yaxsisanmı bu aralar vızıv vermirsen

mrtsn

mrtsn

Üye
* MMS anlasmasi belirli bilgilerin / datalarin paylasilmasi ile gerceklesir buda kolay degil, tamamen guvenlik/rekabet meselesi.

* turkcell de MMS 4 kontor, cihazlar destekliyorsa 500kb kadar gonderebilirsiniz.

kuzeykan41

Üye
saolasın

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
sanki kardes oldular sevindim:D

enigma

enigma

Üye
işte beklediğim bir servisti. çok sık olmasada mms yolluyorum ama sadece kendi operatörüme yollamak insanın elini kolunu bağlıyordu. Artık elimi kolumu rahat rahat sallayabilirim:) Haber için teşekkürler.

spawnn

spawnn

Üye
Paylaşım için :oke:

alemci776

alemci776

Üye
çok saol

corlulu

corlulu

Üye
Hayırlısı olsun işimize yaraya bilir

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Saol bilgi için... Ben her operatörden her operatöre gönderilebiliyor diye biliyordum... Ama 6 kontör gitmesi biraz pahalı... Ayrıca MMS de çok gerekli olmadığı zaman niye kullanılsın ki?

Takipçi Satın Al

Üst Alt