Aveadan Türkcelle Geçişşte Sim kartı Kaydı yok sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dilek1985

Üye
    Konu Sahibi
Aveadan Türkcelle Geçişşte Sim kartı Kaydı yok sorunu
06/06/2010 TARİHİNDE bir türkcell bayine gittim ve türkcelle geçmek istediğimi söledim bana bi sim kartı verdiler 2 gün sonra (08/06/2010)da bi msj aldım ve 11/06/2010 tarihinde belirtilen saat 07:02 de işeminiz gerçekleşecektir sim kartı takın falan yazıodu . ben belirtilen saate sim kartını takdım ve sim kart kaydı yok hatası aldım zamanla geçer die düşündüm ve bugun ayın 13/06/2010 hala aynı hatta ne yapmam gerektiğni bilen varsa yardım ederse çok sevinirim msn adresim:::D[email protected]

▓SE®ENITY▓™

▓SE®ENITY▓™

Üye
bu sorun aynen bende yaşamıştım taşıma işlemini başka bir hatta gerçekleştirmişler.yapabilecek tekbirşey var müşteri hizmetleri arıyarak durumu izah etmek biraz üsteleyince sizdeki sim karta geçiş yaptırabilirler.Yoksa 8 tl gibi bir ücretle o hattı yeniden aktif ediyorlar bayilerde
Bu sorun genellikle aynı oparatorun numarasıyla tekrar o oparatöre dönüş yaptıgında gerçekleşiyor bence

OğuzcanAbi

Üye
taşıdığın yere git düzeltsinler ama şimdi onlar hata kabul etmezler hat kimin üstüne hattın sahibinin annesinin kızlık soyadı doğrumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt