Aveadan SMS kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Aveadan SMS kampanyası
Avea, başlattığı SMS kampanyasında 39 kontöre 5.000 ya da 500 SMS gönderme imkanı sunuyor.
[imga=left]http://www.nortel.com/corporate/success/images/avea_logo.jpg[/imga]
Avea, faturasız hatlar için sunduğu yeni SMS kampanyası ile 39 kontöre Avea hatlarına 5.000 ya da yurt içi her yöne 500 SMS gönderme imkanı sunuyor. Aboneler, 39 kontör karşılığında yurtiçi her yöne, 1.000 kontör değerinde 500 mesaj, ya da sadece Avea hatlarına 10.000 kontör değerinde 5.000 mesaj gönderme seçeneklerinden birini seçebiliyor. Yurtdışına gönderilen mesajlar, oyun, logo, melodi gibi katma değerli hizmetlerin kampanya kapsamı dışında kaldığı kampanyaya katılmak için 5yüz ya da 5bin yazarak 3900’e SMS atmak yeterli.

• Beğen
Tepkiler: kuro66

cotukw

Üye
bu kampanya ne zamana kadar devam ediyo. bilenınız var mı?ben 2008 de bitecek diye bişey duymustum ama aslı var mı bilmiyorum

paradox1026

paradox1026

Üye
bu bilgi verildi ayrıca kampanyanın kesin bir bitiş tarihi bulunmuyor şu ana kadar 1.8 milyon faturasız avea hat sahibi mesaj paketlerini tercih etti tam bir gelir kapısı haline geldi umarım sonlanmaz...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
aveanın sms kampanyaları sonlanırsa işi biter zaten...
çoğu kişi sms kampanyası için avealı...
bende sms kampanyası için avealıyım zaten...
inş bitmez... iyi böyle...

arslansem

arslansem

Üye
Bi süre daha müşteri çeksinler sonra :ehe
Kampanya tarihi ile ilgili bişey yoktu sanırım :utan

hayalet_42

hayalet_42

Üye
Nisan 2008 Son Arkadaşalr

--------------- Ekleme ---------------

Nisan 2008 Son ArkadaşalAr:(

tunahan93

Üye
bitmiycek bir paket avea kendi sitesinde açıklama yapmış

Avea'nın faturasız SMS paketleri hem doya doya mesajlaşma imkanı sağlar, üstelik dönemsel bir kampanya değil, kalıcı bir hizmettir.
diye

darülmendep

darülmendep

Üye
Şu hortlatılmış konulardan nefret ediyorum:bann:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Konu kapatılmıştır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt