avea'dan şikayetçiyim ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

newrophat

Üye
    Konu Sahibi
avea'dan şikayetçiyim ...
24 nisan tarihinde avea hattıma ücretsiz konturle ilgili bir mesaj geldi . mesaj metni şu veya şunun gibiydi .

'' aveadan 100 kontur hediye . en az 50 kontur yukleyin heryöne 100 konturu 29 nisanda kullanmaya başlayın . son katılım 27 nisan . ''

27 nisan günü öğleyin yaptıgım 150 kontur yüklemeden sonra 29 nisanda gelecek olan hediye 100 konturu beklemeye başladım . fakat 29 nisan gecesi henuz kontur yüklenmediği için 23,30 gibi avea müşteri hizmetlerini aradım (her aramada 3 kontur giden yer) görüştügüm müşteri temsilcisi bu kampanyaya katılımın çok yogun oldugunu lakin hediye konturun en geç 24 saat içinde hattıma yükleneceğini bildirdiler . bu telefon konuşmasından itibaren dün gece 2,30 a kadar olan zaman diliminde onlarca kez aradıgım avea müşteri hizmetleri çeşitli mazeretler ile beni tabiri caizse geçiştirdiler . sistem olmadığı bilgilerime ulaşılamadıgı yada kayıt alındığı en kısa sürede bana dönüleceği ws... sebeplerle bugün öğleye kadar bekletildim .

bu gece yaptıgım telefon görüşmesinde müşt. temsilcisi azar hanım bana konuyu izah etmekten ziyade kayıt alındıgı hakkında açıklamaları ısrarlı bir tutum içine girince avea nın nasıl bir kurumsal şirket oldugunu ws... şikayetlerimi dile getirdim . kendisi bu konunun YİNE 24 SAAT içinde çözüleceğini söylediği zaman kendisinin bu yetkide olup olmadığını şayet böyle bir yetkisi warsa ismini tekrar ederek bana bunun teminatını werip weremeyeceğini sordum . kaçamak cewapları ısrarlı tutumum sayesinde bu sözü aldım we bugün öğleyin hattıma HAK ETTİĞİM 100 KONTUR YÜKLENDİ .

fakat anlamadığım şey şu ki , biz teknolojiden we imkanlarından çok uzak olmayan we aklı az yada çokta olsa çalışan insanlar olarak hakkımızı sonuna kadar aramamıza ragmen iş kawga boyutuna ulaşacak kadar şiddetlenmiş we ancak HAK ETTİĞİMİZ BU HEDİYE KONTURU ELDE ETMİŞ BULUNUYORUZ .

işin birde bizle aynı imkanlarda olmayan ve hakkını aramaktan aciz demiyorum YETERSİZ insanlar boyutu war .

ben HAKETTİĞİM HEDİYE 100 KONTUR için werdiğim çaba işin maddi boyutundan çok manewi boyutunu oluşturdu . we belkide mini bir hukuk mücadelesine dönüştü .

sizden ricam (burda yetkili oldugunu söyleyen forum yetkilisi kişiler) bu konuyu araştırmanız we HAKETTİĞİ fakat elde edemediği HAKEDİLMİŞ HAKLARINDAN MAHRUM şahısların haklarını kollamanız ...

sewgilerle ...

ayrıca :bann: AVEA :bann: SONSUZA KADAR :bann:

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

kanka5000

kanka5000

Üye
Hakkini aramandaki azmine sapka cikartiyorum

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Böyle bir sorunla karsilasanlar, konu açtığında, gerek biz gerek diğer üyeler yardımcı oluyor. Bu tip sorunlar bütün operatörlerde yaşanıyor, bu tip sorunları en iyi şekilde turkcell çözüyor. Diğer operatörler hakkında ise net bir şey söyleyemem. Turkcell de ise en son aldığım bu şekilde minik dava şunlar, faturama yanlışlıkla yansıtılan alo paket ücreti olan 20tl'yi geri aldım, asıl suç bende olduğu ve paketten 30 dakika konuşmama rağmen ücreti geri aldım, bir de geçen hafta kontörlu hattımın haftalık interneti 1 gün önce yenilenince şikayet yaptım ve 20 kontöru geri yolladılar, hemde 50 paketi kullandım. Turkcell'de böyle sorunlar olsa bile çok rahat bir şekilde bunu çözüyorlar, avea ve vodafone hakkında aynı şeyi söyleyemeyeceğim, biz elimizden gelen yardımı gösteriyoruz ve gerekli yönlendirmeleri yapıyoruz. Iyi forumlar

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
avea bu konuda çok yetersiz türkcelli bilmiyorum ama vodafone nin müşteri hizmetleriyle birkaç görüşmem oldu sorunlarımı çok çabuk ve gayet açıklayıcı şekilde çözdüler. Ama avea için aynı şeyi söylemek mümkün değil ki müşteri hizmetlerinin birçok konu hakkında bilgisi yok. Sorulan sorulara adam gibi cevap veremiyorlar ki sorun çözsünler.

hakan058

hakan058

Üye
kardeşim ozaman sende benim gibi yap. Turkcell le bağlan hayata !!!

newrophat

Üye
    Konu Sahibi
Hakkini aramandaki azmine sapka cikartiyorum

:) tşkler . ama amacım sadece benim sorunumun hallolması deil elbette . mutlaka aynı sorunları yasayanlar wardır . we burda yazılanlar mutlaka birilerinin kulagına gidiyordur .

hiç birimiz elimize gecen 3-5 lira parayı sokaktan toplamıyoruz we her zaman her platformda hakkımızı aramalıyız . insanlar birbirine destek oldugu we beraber hareket ettiği sürece amaçlarına daha kolay ulaşılarlar .

sewgilerle :)

kralal

Üye
avea sadece yazıyor :) yaptığı bişey yok hizmet kalitesi 0 müşteri temsilcileri sanki sizi dinlemiyor daha önceden öğretilmiş bir konuşmayı tekrarlıyor bu tip sorunlara hep kaçamak cevaplar geliyor ve durmadan kısa sürede dönüleceğini ( ki benim 3-4 kez sorunum oldu 1 kez döndüler ondada yine işgüzarlık yaptılar zorla senn gibi çözdüm sorunu ) söylüyorlar 24 saat değilde ay diyor olabilirler :):) sonuç : UCUZ ETİN YAHNİSİ

jerouge

Üye
ben her şebekede olan öğrenci hattı saçmalığından bıktım. önceden sadece öğrenciler kimlikleriyle tarife seçip az bir kontörle rahatça konuşuyorlardı. ama şimdi önüne gelen bu tarifeye herkes geçebiliyo ve kontör yükleme şartları ağır. adam zaten öğreni 3 5 kuruşun hesabını yapıyo. bide ucuza konuşcam diye bidünya para veriyeo. bütün şebekelerde aynı kandırmaca sistem var. o kadar para verip 150 ve üstü kontöre para veriyoruz belkide çoğumuz bunu kullanamıyo...

deneme süresi içinde kimnerede aveadan yararlandım, ücrete geçince iptal etmetye kalktım ne internetten ne de müşteri hizmetlerinden kimse yapamadı. hepsi palavra. işine gelince avea her fırsatta kontörleri almasını biliyo. sonra da defalarca müş.hizmetlerini arayıp akraba oluyosunuz. giden köntörlerinize oluyo. numaramı taşıdım esas şimdi oh be diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt