aveadan hediye kontör kazanmak isteyen var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
aveadan hediye kontör kazanmak isteyen var mı?
galatasaray şu anda 4-1 yeniyor. ve avea gs paketine üye olanlara yarın gol başına 15 hediye kontör yükleyecek.

12 normal kontör verip 60 hediye kontör kazanmak isteyen hemen gs paketine üye olsun.
gs yaz 9494e yolla. abonelik ücreti haftalık 12 kontör.

not. hiçbir sorumluluk kabul edilmemektedir. bu işlem daha önceki maçlarda işe yaradı. bu maçta işe yaramazsa sorumluluk kabul etmiyorum. ben zaten pakete üyeyim. bana zaten gelecek hediye kontörler.

darülmendep

darülmendep

Üye
Şimdi üye olsam gelir mi

zorbey27

zorbey27

Üye
abone merkezine mi gidip kaydolmamiz lazim

paradox1026

paradox1026

Üye
maçlar bitmeden 1 dakika önce uye oldum 135 kontor geldi:)

arslansem

arslansem

Üye
Arkadaşlar ben gsmobile a geçecem orada böyle bi pakete üye olabilir miyim acaba?:hmmm

zorbey27

zorbey27

Üye
gs mobile nasil geçiyoruz bilgisi olan warsa yardimci olsun

paradox1026

paradox1026

Üye
olabilirsinizmi bilmiyorum

darülmendep

darülmendep

Üye
Gsmobile üyelik için abone merkezine gitmeniz gerekiyor. Orda form doldurdum ben. Aranızda 1905 dk. Bedava konuşursunuz. Ayrıca haber paketi de ücretsiz. Ilgilenenlere duyurulur

By_Vatan55

By_Vatan55

Üye
galatasaray şu anda 4-1 yeniyor. ve avea gs paketine üye olanlara yarın gol başına 15 hediye kontör yükleyecek.

12 normal kontör verip 60 hediye kontör kazanmak isteyen hemen gs paketine üye olsun.
gs yaz 9494e yolla. abonelik ücreti haftalık 12 kontör.

not. hiçbir sorumluluk kabul edilmemektedir. bu işlem daha önceki maçlarda işe yaradı. bu maçta işe yaramazsa sorumluluk kabul etmiyorum. ben zaten pakete üyeyim. bana zaten gelecek hediye kontörler.
kardeş hediye kontür bakiyeye geçiyormu örnegin bende 50 kontör kazandım maçtan bana 45 tane kontür geldi şimdi 95 kontörüm mü oldu yoksa hediye kpntürmü oluyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt